ΣΧΕΤ.   : Υ.Α. 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (στο ΦΕΚ 456/2020) με θέμα ««Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας»»

 

Με βάση την παραπάνω σχετική Υπουργική Απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ, απευθύνουμε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τα Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ, για την κατάθεση σφραγισμένης οικονομικής προσφοράς συνοδευόμενης από τα προβλεπόμενα  πιστοποιητικά στο 2ο Γυμνάσιο Καστοριάς μέχρι την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 π.μ. με στοιχεία επικοινωνίας φακέλου  «Προς το 2ο Γυμνάσιο Καστοριάς – Διοκλητιανού 41 – 521 00 Καστοριά» και με την ένδειξη «Οικονομική προσφορά για τη διοργάνωση εκπαιδευτικής επίσκεψης» προκειμένου να αναληφθεί η διοργάνωση της εκπαιδευτικής επίσκεψης της Γ΄ τάξης του σχολείου μας στην Κέρκυρα. 

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το σχολείο μας μέχρι την παραπάνω ημερομηνία και ώρα. Οι προσφορές θα ανοιχτούν στο γραφείο του Διευθυντή από επιτροπή αξιολόγησης αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας και δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παρίστανται στη διαδικασία.

Προκειμένου οι οικονομικές προσφορές να είναι ποιοτικά και ποσοτικά συγκρίσιμες  παρακαλούμε οι οικονομικές προσφορές να λάβουν υπόψιν τους και να περιλαμβάνουν τα παρακάτω ως εξής:

α.) Προορισμός της μετακίνησης είναι η πόλη της Κέρκυρας και η περιοχή της νήσου της Κέρκυρας με δύο (02) διανυκτερεύσεις στην πόλη της Κέρκυρας ή στην εγγύτερη περιοχή της πόλης της Κέρκυρας.

β.) Ο προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων ανέρχεται σε είκοσι εννέα (29) ± δύο (02) μαθήτριες και μαθητές και τρεις (03)  συνοδούς καθηγητές.

γ.) Η μετακίνηση προβλέπεται να γίνει οδικώς από την Καστοριά στην Κέρκυρα και αντίστροφα με λεωφορεία που θα πρέπει να διαθέτουν κλιματισμό, μικροφωνική εγκατάσταση, φαρμακείο, ζώνες ασφαλείας και να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις κυκλοφορίας. Επιπλέον, θα πρέπει να συνυποβληθούν αντίγραφα ασφαλιστηρίων συμβολαίων των λεωφορείων, αντίγραφα της άδειας κυκλοφορίας, όπου και να φαίνεται υποχρεωτικά, αν υπάρχει σχετικός έλεγχος από τα Κ.Τ.Ε.Ο.

δ.) Τα καταλύματα που θα προτείνονται, ένα ή περισσότερα, πρέπει να βρίσκονται στην πόλη της Κέρκυρας ή στην εγγύτερη περιοχή της πόλης της Κέρκυρας, να αναφέρονται ονομαστικά και να είναι τριών (03) ή τεσσάρων (04) αστέρων. Όλα τα δωμάτια κατά το δυνατόν να βρίσκονται στον ίδιο όροφο. Στη διαμονή να συμπεριλαμβάνεται πρωινό και ένα γεύμα στο χώρο του καταλύματος ή εναλλακτική πρόταση διατροφής των συμμετεχόντων μαθητών και εκπαιδευτικών.

ε.) Να περιλαμβάνονται λοιπές υπηρεσίες (επισκέψεις χώρων κ.λπ.) σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής επίσκεψης και τις οδηγίες - υποδείξεις του αρχηγού –συνοδού της μετακίνησης.

στ.) Η χρονική διάρκεια μετακίνησης ορίζεται από την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 μέχρι την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 με προβλεπόμενη ώρα αναχώρησης από την Καστοριά την 07:30’  και άφιξης στην Καστοριά μέχρι την 22:00’.

Ζ.)Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, καθώς και ομαδική ασφαλιστική κάλυψη για όλους τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές.

η.) Στο φάκελο της προσφοράς θα πρέπει να υπάρχει φωτοτυπία της άδειας λειτουργίας γραφείου γενικού τουρισμού του ενδιαφερομένου.

θ.) Θα πρέπει να αναφέρεται η τελική συνολική τιμή της εκδρομής και η επιβάρυνση ανά μαθητή.

ι.) Να υπάρχει  πρόβλεψη για τη δυνατότητα αναβολής της εκπαιδευτικής επίσκεψης ή της επιστροφής χρημάτων σε μεμονωμένες περιπτώσεις μαθητών, όταν από κοινού κρίνεται η αντικειμενική δυσκολία πραγματοποίησης της εκπαιδευτικής επίσκεψης ή συμμετοχής σε αυτήν και

ια.)Το πρακτορείο που θα επιλεγεί θα ενημερωθεί με τηλεφωνική επικοινωνία.

 

Ο Διευθυντής

Χρήστος Κωτσόπουλος