Σχετ.: Τo με αρ. πρωτ. 142716/Δ2/08-11-2021 εισερχόμενο του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Απαντώντας στο αίτημα των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη και λαμβάνοντας υπόψη το με αρ. πρ. 60/04-11-2021 Απόσπασμα Πρακτικού του Δ.Σ. του ΙΕΠ, σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνουμε τη διεξαγωγή του Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο «Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες Τέχνης», ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας και της ομογένειας για το σχολικό έτος 2021-2022.
Στόχος του εν λόγω διαγωνισμού, ο οποίος αφορά τη μουσική (χορωδία, μουσικά σύνολα), το θέατρο, τη ζωγραφική, την ποίηση, τη φωτογραφία και τη δημιουργία video, είναι οι μαθητές/τριες να εκφραστούν καλλιτεχνικά αναζητώντας δημιουργικές και εποικοδομητικές διόδους επικοινωνίας, ενδυναμώνοντας την ψυχολογία τους και βελτιώνοντας την κοινωνικότητά τους.

Ο διαγωνισμός θα υλοποιηθεί εκτός ωρολογίου προγράμματος από τις 24 Φεβρουαρίου 2022 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2022. Οι μαθητές/τριες θα λάβουν τρία βραβεία και ένα βραβείο κοινού, καθώς και βεβαιώσεις συμμετοχής.
Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον ανωτέρω διαγωνισμό καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .