Καλούνται οι κ.κ. Δ/ντριες-Δ/ντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν, εφόσον υπάρχει οργανικό κενό στην αντίστοιχη ειδικότητα, τους/τις εκπαιδευτικούς οι οποίοι:
i) χαρακτηρίστηκαν ονομαστικά υπεράριθμοι και δεν επιθυμούσαν να τοποθετηθούν σε κενή οργανική θέση σε σχολική μονάδα της ίδιας ή όμορης ομάδας σχολείων με αυτή όπου ανήκει η σχολική μονάδα στην οποία χαρακτηρίστηκαν ονομαστικά υπεράριθμοι,
ii) υπέβαλαν αίτηση για βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση,
iii) μετατέθηκαν από άλλα Π.Υ.Σ.Δ.Ε. στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Καστοριάς,
να υποβάλουν Δήλωση Οργανικής Τοποθέτησης ή Βελτίωσης Θέσης, στην κύρια σχολική μονάδα υπηρέτησης.
Στις Δηλώσεις Τοποθέτησης οι εκπαιδευτικοί εκτός από τις κενές οργανικές θέσεις του Αναμορφωμένου Πίνακα μπορούν να δηλώσουν, με σειρά προτίμησης, έως είκοσι (20) άλλες σχολικές μονάδες του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Καστοριάς στις οποίες επιθυμούν να τοποθετηθούν, για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων και των πιθανών κενών οργανικών θέσεων που θα προκύψουν από τυχόν μετακινήσεις εκπαιδευτικών.
Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να αποστείλουν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, υπογεγραμμένη σε μορφή pdf αλλά και σε μορφή excel, ΜΟΝΟ στο κεντρικό e-mail της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για να πρωτοκολληθεί, έως και την Πέμπτη 02-05-2024 και ώρα 13:00.