Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού και Βερτίσκου, στο πλαίσιο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Βιώσιμη πόλη: Η πόλη ως πεδίο εκπαίδευσης για την αειφορία» που συντονίζει ξεκινά μια προσπάθεια καταγραφής των σχετικών με το δίκτυο αυτό πρωτοβουλιών στο χώρο των ΚΠΕ και των Υπευθύνων ΠΕ ή ΣΔ. Ανεξαρτήτως αν έχετε καταθέσει αίτηση συμμετοχής στο δίκτυο ή όχι θεωρούμε ότι το έργο σας θα μπορούσε να συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του δικτύου.

Για την αξιοποίηση και προβολή του έργου σας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν στο πλαίσιο των δράσεών σας υλοποιείτε προγράμματα (για τα ΚΠΕ) ή συντονίζετε τοπικά δίκτυα (για τα ΚΠΕ και τους υπεύθυνους) ή έχετε εκδώσει εκπαιδευτικό υλικό ή διοργανώνετε δράσεις που σχετίζονται με τις θεματικές ενότητες του δικτύου.

Πληροφορίες που αφορούν στο σκεπτικό, στους στόχους, στην παιδαγωγική προσέγγιση του δικτύου και στους άξονες των θεματικών ενοτήτων μπορείτε να δείτε στο σχετικό έγγραφο http://tinyurl.com/nkvw4vc και στην ιστοσελίδα του δικτύου http://www.kpe-thess.gr/networks/biosimipoli/.

Παρακαλούμε η καταγραφή να γίνει στο σύνδεσμο http://tinyurl.com/visosimikatagrafi με διαφορετική καταχώρηση για κάθε δράση.