Το ΚΠΕ Παρανεστίου θα υλοποιήσει βιωματικό σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου με τίτλο «Υπαίθρια Ζωή και περιβαλλοντική εκπαίδευση».

 Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας 3 ημερών, από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17:00, μέχρι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 και θα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης από τις Εκπαιδευτικές Περιφέρειες Αν. Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών ορίζεται ως εξής:

  • 70 εκπαιδευτικοί, με προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς των οποίων τα σχολεία είναι ενταγμένα στο Δίκτυο «Υπαίθρια Ζωή και Π.Ε.»
  • 20 εκπαιδευτικοί μέλη Π.Ο. των ΚΠΕ με προτεραιότητα στα ΚΠΕ που είναι συνεργαζόμενα του Δικτύου (ένα άτομο από κάθε ΚΠΕ ).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους στους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων ή Π.Ε. του νομού τους μέχρι την Τρίτη 17 Νοεμβρίου. Οι Υπεύθυνοι παρακαλούνται να αποστείλουν στο ΚΠΕ Παρανεστίου μέχρι την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, την κατάσταση με τα ονόματα όλων των εκπαιδευτικών, με διαβιβαστικό από το Διευθυντή Εκπαίδευσης της βαθμίδας όπου ανήκουν. Παρακαλούνται επίσης οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων ή Π.Ε., μαζί με την κατάσταση να αποστείλουν και τις αιτήσεις των εκπαιδευτικών με Fax ή email.

 

Για τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς το ΚΠΕ Παρανεστίου θα καλύψει από το Τεχνικό του Δελτίο τα εξής :

  •               τη διαμονή στον οικισμό φιλοξενίας του ΚΠΕ
  •         τα έξοδα για δύο γεύματα
  •         την μετακίνηση στα πεδία

Η διαμονή θα γίνει στον ξενώνα του ΚΠΕ στην περιοχή Μεσοχωρίου σε σπίτια των τριών δωματίων, με δύο κλίνες ανά δωμάτιο, κοινή τουαλέτα και κοινή κουζίνα.

Τα έξοδα μετακίνησης των εκπαιδευτικών θα επιβαρύνουν τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς και όχι το ΚΠΕ Παρανεστίου ή την υπηρεσία τους. Για τους συμμετέχοντες από τα ΚΠΕ, η διαμονή και η μετακίνησή τους θα καλυφθούν από τα τεχνικά δελτία των οικείων ΚΠΕ. Σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Ως ημέρες μετακίνησης υπολογίζονται τρεις και για τη νησιωτική Ελλάδα τέσσερις.

Παρακάτω θα βρείτε συννημένες τη φόρμα αίτησης για τους εκπαιδευτικούς ( υπόδειγμα 1) και για τους συναδέλφους των ΚΠΕ (υπόδειγμα 2).

Συνημμένα:
Download this file (υπόδειγμα 1.docx)υπόδειγμα 1.docx[ ]162 kB
Download this file (υπόδειγμα 2.docx)υπόδειγμα 2.docx[ ]161 kB