Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε συνεργασία με την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία και την Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος, σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα:

«2ο Πολυθεματικό Συνέδριο Ψυχιατρικής & Εκπαίδευσης».

από 1 έως 4 Οκτωβρίου 2015, στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη (περιοχή Ζ.Ε.Π.).

Οι συμμετέχοντες/ουσες στο Συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν την εκπαίδευση και την ψυχική υγεία υπό τη πρίσμα διαφορετικών επιστημονικών προσεγγίσεων. Συνεπώς το συνέδριο θα αποτελέσει έναν κοινό τόπο συνάντησης και διαλόγου όλων των φορέων που εμπλέκονται με την ψυχική υγεία (εκπαιδευτικών, νομικών, αστυνομικών, ψυχιάτρων, παιδοψυχιάτρων, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, νοσηλευτών και εργο-λογο-μουσικο-drama-movement θεραπευτών). Επίσης κατά τη διάρκεια των παράλληλων-βιωματικών εργαστηρίων, θα μπορούν να μελετήσουν πτυχές της εξέλιξης της προσωπικότητας του παιδιού και του εφήβου σε βάθος.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας http://dmaked.pde.sch.gr, ενώ για εγγραφές, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την κ. Φωτεινή Γκαντιά στο e_mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 24610-49963.