Κυρίες & Κύριοι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπ/σης,

 

Ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Πτυχιούχων Πανεπιστημίου (έδρα Θεσσαλονίκη) επιθυμεί να ενημερώσει τους καθηγητές Γαλλικής γλώσσας των σχολείων των Περιφερειών σας, Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα, μέλη ή μη του Συλλόγου,ότι έχει εγκριθεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καθηγητών Γαλλικής (FIPF) και επιχορηγείται μερικώς από την Ομοσπονδία και το Υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας, Πρόγραμμα Επιμόρφωσης - Projet FIP (Fonds d?Innovation P?dagogique), με γενικό τίτλο: «Η δημιουργική γραφή στο μάθημα των Γαλλικών» / « L??criture cr?ative dans la classe de FLE ».

 

Το Πρόγραμμα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με Σχολικούς Συμβούλους Γαλλικής γλώσσας.

Στο Πρόγραμμα θα παρουσιάσουν εισηγήσεις εξειδικευμένοι επιμορφωτές (καθηγητές Γαλλικής γλώσσας από το ΑΠΘ, Σχολικοί Σύμβουλοι και Μεταπτυχιακοί καθηγητές).

 

Τα Σεμινάρια του Προγράμματος, συνολικής διάρκειας 100 ωρών, χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο, θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες πόλεις της Μακεδονίας, Θράκης Θεσσαλίας & Ηπείρου, από το Σεπτέμβριο 2015 έως και το Δεκέμβριο 2016.  

 

Τα έξοδα μετακίνησης βαρύνουν τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα των Σεμιναρίων επιμόρφωσης θα αναρτηθεί στον ιστοχώρο του Συλλόγου www.aplf.gr μέσα στο 1ο δεκαήμερο του Ιουλίου.