3η Ανακοίνωση - Μετάθεση της ημερομηνίας πραγματοποίησης του 3ου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα:

ΕΡΕΥΝΩ, ΔΙΔΑΣΚΩ, ΜΑΘΑΙΝΩ:

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου

Από 2 έως 4 Οκτωβρίου 2020

Κτήριο Πειραμτικών Σχολείων Ηρακλείου (Εσταυρωμένος)

Το τελικό συνέδριο eSafety Label+ είναι μια ανοιχτή εκδήλωση σε όλους όσους ενδιαφέρονται για στρατηγικές ψηφιακής ασφάλειας προσαρμοσμένες στις ανάγκες της σχολικής μονάδας. Με βάση τα αποτελέσματα του έργου eSafety Label+, οι συμμετέχοντες θα έχουν αφενός τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να δημιουργήσουν μια στρατηγική ψηφιακής ασφάλειας διασφαλίζοντας ότι οι μαθητές αλληλεπιδρούν και μαθαίνουν σε ένα ασφαλέστερο διαδικτυακό περιβάλλον και αφετέρου να εξελιχθούν σε ενεργά μέλη και πρεσβευτές της eSafety κοινότητας.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά σε διαδραστικές συνεδρίες, συμπεριλαμβανομένου ενός hands-on Crypto Party όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες τάσεις σε ζητήματα διαδικτυακής ασφάλειας αξιοποιώντας  κατάλληλο εκπαιδευτικό και υποστηρικτικό υλικό.

Ημερομηνία: Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Ενδιαφερόμενοι

Το συνέδριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για την Ψηφιακή Ασφάλεια στο σχολικό περιβάλλον, όπως τους δασκάλους και καθηγητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων, τους υπεύθυνους Πληροφορικής και ΤΠΕ καθώς και τους γονείς. Η εγγραφή στο συνέδριο είναι δωρεάν, ωστόσο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Γλώσσα συνεδρίου: Αγγλικά

Τοποθεσία: Crowne Plaza Brussels – Le Palace, Brussels, Belgium

URL: http://bit.ly/eSLplusConf

Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) και το Παράρτημα Π.Ε.ΚΑ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑ.ΜΑΚ. και το Τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ., διοργανώνουν το:

13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής με θέμα:

«Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».

 

(ISSN: 2653-9756)

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2019 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Συνημμένα
Download this file (4Anakoinosi-13SynedrioPekap.pdf)4Anakoinosi-13SynedrioPekap.pdf[ ]434 kB

Σας γνωστοποιούμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑ.ΜΑ.Κ και το Τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ., διοργανώνει το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής με θέμα: «Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη και μπορούν να συμμετάσχουν, εφόσον το επιθυμούν:
1) Οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ86
2) Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ/θμιας Εκπ/σης, κλάδου ΠΕ 86
3) Οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής
4) Οι Υπεύθυνοι Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών
5) Τέσσερεις (04) εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ86, ανά Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης.
Οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο θα επιλεγούν, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι
είναι περισσότεροι, με κλήρωση, η οποία θα διενεργηθεί στις Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
6) Τέσσερεις (04) εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ86, ανά Διεύθυνση Π/θμιας Εκπ/σης.

Το Ινστιτούτο Πολιτισμού, Δημοκρατίας και Εκπαίδευσης (http://www.ipode.gr) διοργανώνει το 27ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Ετερότητα, Προσφυγικές Δομές και τα ελληνικά ως δεύτερη ή ξένη γλώσσα», στην Πάτρα στις 28-30 Ιουνίου 2018. Στόχος του Συνεδρίου είναι να εξεταστούν θέματα συναφή με τον τίτλο και τις θεματικές του συνεδρίου, όπως αυτές περιγράφονται στη συνέχεια, καθώς και προτάσεις των ενδιαφερομένων.

Συνημμένα
Download this file (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.pdf)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.pdf[ ]153 kB