Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) και το Παράρτημα Π.Ε.ΚΑ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑ.ΜΑΚ. και το Τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ., διοργανώνουν το:

13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής με θέμα:

«Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».

 

(ISSN: 2653-9756)

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2019 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Συνημμένα
Download this file (4Anakoinosi-13SynedrioPekap.pdf)4Anakoinosi-13SynedrioPekap.pdf[ ]434 kB

Σας γνωστοποιούμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑ.ΜΑ.Κ και το Τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ., διοργανώνει το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής με θέμα: «Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη και μπορούν να συμμετάσχουν, εφόσον το επιθυμούν:
1) Οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ86
2) Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ/θμιας Εκπ/σης, κλάδου ΠΕ 86
3) Οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής
4) Οι Υπεύθυνοι Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών
5) Τέσσερεις (04) εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ86, ανά Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης.
Οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο θα επιλεγούν, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι
είναι περισσότεροι, με κλήρωση, η οποία θα διενεργηθεί στις Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
6) Τέσσερεις (04) εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ86, ανά Διεύθυνση Π/θμιας Εκπ/σης.

Το Ινστιτούτο Πολιτισμού, Δημοκρατίας και Εκπαίδευσης (http://www.ipode.gr) διοργανώνει το 27ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Ετερότητα, Προσφυγικές Δομές και τα ελληνικά ως δεύτερη ή ξένη γλώσσα», στην Πάτρα στις 28-30 Ιουνίου 2018. Στόχος του Συνεδρίου είναι να εξεταστούν θέματα συναφή με τον τίτλο και τις θεματικές του συνεδρίου, όπως αυτές περιγράφονται στη συνέχεια, καθώς και προτάσεις των ενδιαφερομένων.

Συνημμένα
Download this file (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.pdf)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.pdf[ ]153 kB

Σας γνωστοποιούμε ότι το Ελληνικό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης (ΕΛΛ.Ι.Ε.Π.ΕΚ.) διοργανώνει το 9ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΩ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ: ΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΙ: ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ».
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην
Αθήνα στις 3 και 4 Απριλίου 2020 στο ξενοδοχείο Αμαλία (Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 10, Σύνταγμα). Το συνέδριο μπορούν να παρακολουθήσουν, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, εκπαιδευτικοί Δ/θμιας
Εκπ/σης όλων των ειδικοτήτων. Για
περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.elliepek.gr .

Το Κοινό Διαπανεπιστηµιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα Σπουδών (ΚΔΜΠΣ) «Δηµιουργική Γραφή» (ΠΤΝ/ ΠΔΜ - Τµήµα Κινηµατογράφου/ΑΠΘ) σε συνεργασία µε το Κοινό Διαπανεπιστηµιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα Σπουδών (ΚΔΜΠΣ-ΔΓΡ) «Δηµιουργική Γραφή» (ΠΤΝ/ ΠΔΜ - ΕΑΠ) ανακοινώνουν τη διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου µε θέµα «Δηµιουργική Γραφή» από τις 12 έως τις 15 Σεπτεµβρίου 2019 στη Φλώρινα, στους χώρους του Πανεπιστηµίου.

Συνημμένα
Download this file (2η ανακοινωση.pdf)2η ανακοινωση.pdf[ ]215 kB