Σε συνέχεια του αντικειμένου του θέματος και των αναγραφόμενων σχετικών:

 

Α. Γνωρίζουμε στους ενδιαφερόμενους γονείς – κηδεμόνες την έναρξη λειτουργίας του νεοϊδρυθέντος Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς, από το ερχόμενο σχολικό έτος 2017 – 2018.

 

Β. Καλούμε τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών που αποφοίτησαν από οποιοδήποτε Δημοτικό Σχολείο της Π.Ε. Καστοριάς, το σχολικό έτος 2016 – 2017 και επιθυμούν να φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του νεοϊδρυθέντος Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς, να υποβάλουν σχετική αίτηση (επισυνάπτεται υπόδειγμα αίτησης) από Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 έως και Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 στο Γραφείο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς (στο χώρο των Λυκείων, περιοχή χλόη), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για τη συμμετοχή των μαθητών στις εισαγωγικές μουσικές εξετάσεις.

            Οι εισαγωγικές μουσικές εξετάσεις θα διενεργηθούν στο Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς (στο χώρο των Λυκείων, περιοχή χλόη, πρώην 2ο ΤΕΕ Καστοριάς, τέως 1ο Γυμνάσιο Καστοριάς), την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09:00.

Επισημαίνεται, ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι διαμένοντες στο (Νομό) Π.Ε. Καστοριάς. Οι γονείς ή οι κηδεμόνες των υποψήφιων μαθητών υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση μονίμου κατοικίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 24670 21001, 24670 55231 και 24670 55221.

Ο Διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

 

Έχοντας υπόψη:

.....................................................

Αποφασίζουμε

Για το σχολικό έτος 2019-2020, τη λειτουργία των παρακάτω ολιγομελών τμημάτων (5-9 μαθητών), των Σχολικών Κέντρων Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης (Σ.Κ.Α.Ε.) των Δ/νσεων Β/θμιας Εκπ/σης της αρμοδιότητάς μας, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη ενίσχυσης των μαθητών με φροντιστηριακό μάθημα λόγω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών, καθώς και την πεποίθησή  μας ότι μέσω της ενισχυτικής διδασκαλίας θα επιτευχθεί βελτίωση της απόδοσης των μαθητών και μείωση της μαθητικής διαρροής, ως ακολούθως:

Σας κοινοποιούμε τις παρακάτω οδηγίες για την άρτια και έγκαιρη προετοιμασία των τμημάτων που θα πάρουν μέρος στον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, καθώς και το πρόγραμμα εορτασμού.

Υπεύθυνος για το συντονισμό όλων των εκδηλώσεων ορίζεται η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής Αποσπασμένη στη ΔΔΕ Καστοριάς κ. Παπαϊωάννου Αφροδίτη, με βοηθό τον κ. Μητκίδη Παναγιώτη, Διοικητικό Υπάλληλο της ΔΔΕ Καστοριάς, με συνεργάτες τους:

Σας κοινοποιούμε το πρόγραμμα αγιασμού των σχολικών μονάδων της περιφερείας μας, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019.

Συνημμένα
Download this file (ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ_signed.pdf)ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ_signed.pdf[ ]244 kB

Καλούμε τους γονείς – κηδεμόνες των επιτυχόντων μαθητών στο Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς κατά τις εξετάσεις επιλογής του Ιουνίου 2019 να προσέλθουν  στο σχολείο μας από 2 έως 8 Σεπτεμβρίου 2019 για την ολοκλήρωση της  διαδικασίας μετεγγραφής  στο Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς.

Συνημμένα
Download this file (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.docx)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.docx[ ]38 kB