Tο Paris Centre for Cosmological Physics (PCCP), το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, η Ελληνική Εταιρεία Σχετικότητας, Βαρύτητας και Κοσμολογίας και το Ίδρυμα Ευγενίδου διοργανώνουν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Διδάσκοντας το Σύμπαν».
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε είκοσι δύο (22) εκπαιδευτικούς (Φυσικούς ή Μαθηματικούς) διορισμένους σε Δημόσια Λύκεια σε όλη τη χώρα και θα διεξαχθεί από 9 έως και 11 Ιουλίου 2018 στο Ίδρυμα Ευγενίδου και θα πραγματοποιηθεί χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους όρους και τις αιτήσεις συμμετοχής (ηλεκτρονική υποβολή έως 31-03-2018) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ίδρυμα Ευγενίδου (κ. Νάντια Σινοπούλου) στο τηλέφωνο 210-9469615 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Ευγενίδου www.eef.edu.gr .
Επισυνάπτονται ενημερωτικό έντυπο και αναλυτικό πρόγραμμα.