ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

Τα Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ να καταθέσουν στο Γενικό Λύκειο Μεσοποταμίας σφραγισμένη προσφορά συνοδευόμενη από τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 12 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 12:30 μ.μ.

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το σχολείο μας μέχρι την παραπάνω ημερομηνία και ώρα. Οι προσφορές θα ανοιχτούν στο γραφείο του Διευθυντή από την επιτροπή αξιολόγησης αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας και δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παρίστανται στη διαδικασία.

Για τη σύνταξη της προσφοράς αυτής σας αναφέρουμε τα εξής:

1. Προορισμός: Βουδαπέστη.

2. Αριθμός μετακινουμένων: 20 μαθητές και 2 συνοδοί καθηγητές.

3. Μετάβαση και επιστροφή αεροπορικώς ή οδικώς ή συνδυασμός και των δύο.

4. Τα ξενοδοχεία τα οποία θα προταθούν, ένα ή περισσότερα, να αναφέρονται ονομαστικά, και να είναι 3ων ή 4ων αστέρων. Όλα τα δωμάτια, τρίκλινα ή τετράκλινα για μαθητές, μονόκλινα για τους συνοδούς, να βρίσκονται στον ίδιο όροφο. Στη διαμονή να συμπεριλαμβάνεται ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο).

5. Στο πρόγραμμα να περιλαμβάνεται διανυκτέρευση σε Βελιγράδι, εφόσον η μετάβαση ή επιστροφή γίνει οδικώς.

6. Στο πρόγραμμα να περιλαμβάνονται ημερήσια εκδρομή στη Βιέννη και παραδουνάβια χωριά καθώς και περιηγήσεις- ξεναγήσεις και κρουαζιέρα στο Δούναβη.

7. Χρονική διάρκεια μετακίνησης: Πέμπτη 8 ή Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου έως Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 (5 ή 6 ημέρες). Μπορεί να υπάρξει παρέκκλιση 3-4 ημερών στις ημέρες αναχώρησης και επιστροφής. Αναχώρηση από Μεσοποταμία, άφιξη σε Μεσοποταμία έως 22:00.

8. Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, καθώς και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση κάλυψης εξόδων σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθενείας.

9. Τα λεωφορεία μετακίνησης θα πρέπει να διαθέτουν κλιματισμό, μικροφωνική εγκατάσταση, φαρμακείο, ζώνες ασφαλείας και να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις κυκλοφορίας. Θα προσκομισθούν στο σχολείο ασφαλιστήρια συμβόλαια του λεωφορείου, φωτοτυπία από την άδεια κυκλοφορίας, όπου και φαίνεται υποχρεωτικά αν υπάρχει σχετικός έλεγχος από τα ΚΤΕΟ.

10. Στο φάκελο της προσφοράς θα υπάρχει φωτοτυπία της άδειας λειτουργίας γραφείου γενικού τουρισμού του ενδιαφερομένου.

11. Θα πρέπει να αναφέρεται η τελική συνολική τιμή της εκδρομής και η επιβάρυνση ανά μαθητή.

Το πρακτορείο που θα επιλεγεί θα ενημερωθεί με τηλεφωνική επικοινωνία

Ο Διευθυντής του ΓΕΛ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

Παπαναγνώστου Παναγιώτης