Σε απάντηση του ανωτέρω αιτήματος (σχετ. α) και έχοντας υπόψη το με αριθ. 70/29-12-2021 απόσπασμα Πρακτικού του Ι.Ε.Π. (σχετ. β), σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνεται η υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: «Η άσκηση είναι φάρμακο» της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Α?, Β?, Γ? Τάξεων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων) όλης της χώρας καθώς και ελληνικών σχολείων του εξωτερικού για το σχολικό έτος 2021-2022. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον/την εκπαιδευτικό της τάξης, με την αξιοποίηση του προτεινόμενου εκπαιδευτικού υλικού του προγράμματος, και έχει διάρκεια δύο (2) διδακτικές ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με τον Φορέα υλοποίησης του προγράμματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου/ης η παρούσα έγκριση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. http://edu-gate.minedu.gov.gr/

Συνημμένα:
Download this file (Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ.pdf)Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ.pdf[ ]97 kB