Σας προσκαλούμε στην επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «25 χρόνια ΠΕΚ: Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών χθες, σήμερα, αύριο» που διοργανώνει το Π.Ε.Κ. Κοζάνης, σε συνεργασία με το Π.Ε.Κ. Πάτρας και άλλα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα.

Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι πανεπιστημιακοί καθηγητές με ειδίκευση στο αντικείμενο της επαγγελματικής ανάπτυξης και επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών, ο αντιπρόεδρος του ΙΕΠ, διευθυντές και υποδιευθυντές των ΠΕΚ της χώρας, οι οποίοι θα συμμετέχουν από τις έδρες των κατά τόπους ΠΕΚ.

Στην Κοζάνη βασική εισηγήτρια θα είναι η κα Σοφία Αυγητίδου, καθηγήτρια του Παν/μίου Δ. Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα παρουσιαστούν, εκτός των άλλων, και τα αποτελέσματα της διερεύνησης επιμορφωτικών αναγκών των εκπαιδευτικών των περιοχών ευθύνης του ΠΕΚ Κοζάνης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 από τις 17.00 έως τις 21.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου/8ου Γυμνασίου Κοζάνης και θα μεταδοθεί διαδικτυακά στις έδρες των ΠΕΚ της χώρας, απ? όπου θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων επί των εισηγήσεων και σύντομων παρεμβάσεων, και μέσω live streaming από κάθε προσωπικό υπολογιστή.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΠΕΚ Κοζάνης και στην ιστοσελίδα: http://hmeridapekkozanis.blogspot.gr/