Για τις ανάγκες υλοποίησης της Α΄ φάσης Μαθητείας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ακόλουθες δράσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν:

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των ΕΠΑΛ  ή/και Ε.Κ. στα οποία θα πραγματοποιηθεί Μαθητεία να προβούν στις εξής ενέργειες:

  1. να στέλνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον υπεύθυνο για τη Μαθητεία της κάθε ΠΔΕ τον  επισυναπτόμενο στην πρόσκληση θέσεων μαθητείας «Πίνακα Ι» σε μορφή excel, όπου στο αντίστοιχο κελί θα αναφέρεται ο αριθμός των θέσεων και σε παρένθεση ο αριθμός των υποψηφίων που έχουν υποβάλλει αίτηση. Στις παρατηρήσεις μπορείτε να αναγράψετε το πλήθος των αποφοίτων με τον οποίο κάθε ΕΠΑΛ έχει έρθει σε επικοινωνία για την κάλυψη των θέσεων μαθητείας. Παρακαλούμε να αποσταλεί ο πίνακας ηλεκτρονικά στην ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας μέχρι αύριο Πέμπτη 2-3-2017, στις 11:00 π.μ.
  1. να δημιουργήσουν τις ακόλουθες Ομάδες:
  • Τριμελή ομάδα επεξεργασίας των αιτήσεων των υποψήφιων μαθητευομένων και σύνταξης προσωρινού Πίνακα κατάταξης υποψηφίων
  • Τριμελή ομάδα επεξεργασίας των ενστάσεων (είναι σκόπιμο τα μέλη των ομάδων να μην είναι κοινά) και αντιστοίχησης των μαθητευόμενων που βρίσκονται στον τελικό πίνακα επιτυχόντων με τις διαθέσιμες θέσεις μαθητείας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Στην Ομάδα προτείνεται να μετέχουν οι Διευθυντές των ΕΠΑ.Λ. και Ε.Κ. που προκηρύχθηκαν οι θέσεις μαθητείας καθώς και ο υπεύθυνος τομέα ειδικότητας. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να γίνει σε συνεργασία με τους φορείς απασχόλησης.
Συνημμένα:
Download this file (ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑ.docx)ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑ.docx[ ]53 kB