Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και του ελέγχου των σχετικών δικαιολογητικών, καταρτίστηκαν προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών σχολικού έτους 2015-2016, οι οποίοι και αναρτώνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) του Υπουργείου: http://e-aitisi.sch.gr.

Συγκεκριμένα, αναρτώνται:

-προσωρινοί Ενιαίοι Πίνακες Αναπληρωτών, στους οποίους περιλαμβάνονται εκπ/κοί που έχουν μόρια προϋπηρεσίας μέχρι και τις 30-06-2010 ή μεταγενέστερα της 01-09-2012 ή/και μόρια επιτυχίας σε έναν από τους δύο τελευταίους διαγωνισμούς εκπ/κών του Α.Σ.Ε.Π. και
-προσωρινοί Ενιαίοι Πίνακες Αναπληρωτών με Μηδενική Προϋπηρεσία, στους οποίους περιλαμβάνονται εκπ/κοί με μηδενική προϋπηρεσία και άνευ μορίων επιτυχίας σε έναν από τους δύο τελευταίους διαγωνισμούς εκπ/κών του Α.Σ.Ε.Π..
-Πίνακας Κατάταξης Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Μουσικών Σχολείων ανά μουσικό όργανο
-Πίνακας Κατάταξης Ωρομίσθιων Μουσικών Σχολείων ανά μουσικό όργανο

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Βάσει των υφιστάμενων διατάξεων προσφερθείσα προϋπηρεσία κατά το χρονικό διάστημα 01-07-2010 έως και 31-08-2012 δεν λαμβάνεται υπόψη στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών.

Καλούνται οι εκπ/κοί, που υπέβαλαν αίτηση σύμφωνα με τις ανωτέρω σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις πρόσκλησης υποψηφίων, να ελέγξουν ενδελεχώς τους αναρτημένους πίνακες του κλάδου τους. Σε περίπτωση, δε, που διαπιστώσουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις επί των αναρτημένων στοιχείων οφείλουν να υποβάλουν ένσταση κατά των πινάκων αυτών, αποκλειστικά από την Τετάρτη 16-09-2015 μέχρι και την Παρασκευή 18-09-2015, σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συνημμένα:
Download this file (ΨΕ58465ΦΘ3-ΙΤΗ.pdf)Εγκύκλιος[ ]144 kB