Εκτύπωση
Κατηγορία: 2023 - 2024

Σχετ: Υ.Α. 20883//ΓΔ4 (ΦΕΚ 456 τ. Β΄/ 13-2-2020) με θέμα «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές Επισκέψεις μαθητών και μαθητριών Δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας» 

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

Τα Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ, να καταθέσουν στο Εργαστηριακό Κέντρο Καστοριάς σφραγισμένη προσφορά μέχρι την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 π.μ.

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το Ε.Κ. μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα. Οι προσφορές θα ανοιχτούν μετά τη λήξη της προθεσμίας και δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παραβρεθούν.

Για τη σύνταξη της προσφοράς αυτής, σας ενημερώνουμε τα εξής:

Προορισμός: Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2023

Αριθμός μετακινουμένων: 39 μαθητές/τριες και 5 συνοδοί καθηγητές
Τρόπος μεταφοράς των μαθητών: Λεωφορείο
Χρονική διάρκεια μετακίνησης: Μία ημέρα
Ασφάλεια: Υποχρεωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης


Παρακαλούμε επίσης, κατά τη σύνταξη της προσφοράς να λάβετε υπόψη σας και τα εξής:
Οι μετακινήσεις των μαθητών θα γίνονται με κλιματιζόμενο λεωφορείο που πληροί τις προδιαγραφές ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών, βάσει της κείμενης σχετικής νομοθεσίας (πχ. ΚΤΕΟ κτλ). Με την προσφορά σας θα κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτετε ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ.

Το λεωφορείο θα πρέπει να είναι διαθέσιμο για όλες τις μετακινήσεις των μαθητών.
 

Το πρακτορείο που θα επιλεγεί, θα ενημερωθεί με τηλεφωνική επικοινωνία.

Εμφανίσεις: 134