Εκτύπωση
Κατηγορία: 2021 - 2022

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

 Τα Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ να καταθέσουν στο Γενικό Λύκειο Μεσοποταμίας σφραγισμένη προσφορά συνοδευόμενη από τα προβλεπόμενα  πιστοποιητικά μέχρι τη Δευτέρα 14 Μαρτίου  2022 και ώρα 12:30 μ.μ.

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το σχολείο μας μέχρι την παραπάνω ημερομηνία και ώρα. Οι προσφορές θα ανοιχτούν στο γραφείο του Διευθυντή από την επιτροπή αξιολόγησης αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας και δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παρίστανται στη διαδικασία.

Επισημαίνεται ότι προτεραιότητα θα δοθεί στην αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, τα οποία θα ισχύουν κατά την περίοδο υλοποίησης της εκδρομής, για την αντιμετώπιση των επιδημιολογικών κινδύνων.

Για τη σύνταξη της προσφοράς αυτής σας αναφέρουμε τα εξής:

  1. Προορισμός: Ναύπλιο
  2. Αριθμός μετακινουμένων: 47 μαθητές και 3 συνοδοί καθηγητές.
  3. Μετάβαση και επιστροφή οδικώς με ένα λεωφορείο από Μεσοποταμία, μέσω Ιόνιας Οδού από Ρϊο και επιστροφή μέσω Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης.
  4. Τα ξενοδοχεία τα οποία θα προταθούν, ένα ή περισσότερα, στο Ναύπλιο ή στην ευρύτερη περιοχή (Τολό) να αναφέρονται ονομαστικά και να είναι 4 ή 3 αστέρων. Όλα τα δωμάτια να βρίσκονται στον ίδιο όροφο ή σε δύο ορόφους. Στη διαμονή να συμπεριλαμβάνεται πρωινό και ένα γεύμα.
  5. Στο πρόγραμμα να περιλαμβάνονται τοπικές επισκέψεις (Επίδαυρο, Μυκήνες, Σπέτσες) καθώς και περιηγήσεις- ξεναγήσεις με ξεναγό.
  6. Χρονική διάρκεια μετακίνησης: 30 Μαρτίου μέχρι 2 Απριλίου ή 6 μέχρι 9 Απριλίου 2022 (3 διανυκτερεύσεις). Αναχώρηση 07:00 από Μεσοποταμία, άφιξη σε Μεσοποταμία έως 22:00.
  7. Υποχρεωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Διοργανωτή, καθώς και πρόσθετη ασφαλιστική κάλυψη για όλους τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας. Επίσης, σε περίπτωση που   ματαιωθεί η συμμετοχή μαθητή ή  μαθητών λόγω αποδεδειγμένης   ανώτερης βίας ή αιφνίδιας   ασθένειας, προβλέπεται η  επιστροφή των καταβληθέντων   χρημάτων.
  8. Το λεωφορείο μετακίνησης θα πρέπει να διαθέτει κλιματισμό, μικροφωνική εγκατάσταση, φαρμακείο, ζώνες ασφαλείας και να πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις κυκλοφορίας. Θα προσκομισθούν στο σχολείο ασφαλιστήρια συμβόλαια του λεωφορείου, φωτοτυπία από την άδεια κυκλοφορίας, όπου και φαίνεται υποχρεωτικά αν υπάρχει σχετικός έλεγχος από τα ΚΤΕΟ
  9. Στο φάκελο της προσφοράς θα υπάρχει φωτοτυπία της άδειας λειτουργίας γραφείου γενικού τουρισμού του ενδιαφερομένου.
  10. Θα πρέπει να αναφέρεται η τελική συνολική τιμή της εκδρομής και η επιβάρυνση ανά μαθητή.

Το πρακτορείο που θα επιλεγεί θα ενημερωθεί με τηλεφωνική επικοινωνία

 

Ο Διευθυντής του ΓΕΛ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ        

                                                                  

                                               Κωνσταντίνου Βασίλειος                                                  

Εμφανίσεις: 284