Εκτύπωση
Κατηγορία: Μαθητικοί Διαγωνισμοί

ΣΧΕΤ. : Το με αρ. πρωτ. 104208/29-8-22 εισερχόμενο έγγραφο του ΥΠΑΙΘ
Απαντώντας στο από 31-5-22 έγγραφό σας, σχετικά με το αίτημα έγκρισης του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο «Χαρτογραφώντας την Προσβασιμότητα. Μπορεί ο συμμαθητής μου με αμαξίδιο να έρθει στο σχολείο;» για το σχολικό έτος 2022-2023, ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές/τριες Α/θμιας και Β/θμιας Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης όλων των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της χώρας και της ομογένειας, σας γνωστοποιούμε ότι σύμφωνα με το υπ’ αρ. 45/25-8-2022 απόσπασμα πρακτικού του Δ.Σ του Ι.Ε.Π, το αίτημά σας γίνεται αποδεκτό.

Η έγκριση του ανωτέρω διαγωνισμού θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ http://edugate.minedu.gov.gr /→Ενημερωτικό Υλικό → Εγκεκριμένα Προγράμματα → 2022-23→ Διαγωνισμοί.
Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον διοργανωτή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέσω της επικαιροποιημένης ιστοσελίδας https://mapcompetition.gr/ και https://spotin.org/

Εμφανίσεις: 86