Εκτύπωση
Κατηγορία: Μαθητικοί Διαγωνισμοί

Το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων της Δ/σης Υποστήριξης Προγραμμάτων και Εκπαίδευσης για την Αειφορία (ΔΥΠΕΑ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Αρχείο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. διοργανώνουν τον 5ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ» για τους/τις μαθητές/μαθήτριες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων της Ελλάδας και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών.Η εκδήλωση  ενδιαφέροντος θα γίνει μέσω φόρμας συμμετοχής στον δικτυακό τόπο μαθητικής δημιουργίας www.i-create.gr. Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας θα αποσταλούν σε όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον οδηγίες για να κατεβάσουν σε επεξεργάσιμη μορφή τα επιλεγμένα τεκμήρια από το Αρχείο της ΕΡΤ. Είναι απαραίτητη στους τίτλους τέλους η αναγραφή των πηγών που χρησιμοποιήθηκαν, καθώς και η αναγραφή των συντελεστών της ταινίας με την ιδιότητα συμμετοχής τους. Τα παραδοτέα θα υποβάλλονται μέσω του αποθετηρίου της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης Φωτόδεντρο/I-create. Πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής θα βρείτε εδώ.
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής για τα παραδοτέα ορίζεται η 31/5/2023. Πληροφορίες αναφορικά με ειδικότερες προδιαγραφές για τη δημιουργία video θα βρείτε στον δικτυακό τόπο www.i-create.gr.

Άλκηστις Πουλοπούλου, τηλ. 210 3443042, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Λαμπρινή Μίχου, τηλ. 210 344 2764, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εμφανίσεις: 99