Εκτύπωση
Κατηγορία: Τοποθετήσεις - Διαθέσεις

Κοινοποιούμε ενδεικτικά πίνακα με τα λειτουργικά κενά εν αναμονή περαιτέρω τροποποιήσεων στη δυναμικότητα των τμημάτων και καλούμε τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι:

  1. έχουν οργανική τοποθέτηση ή χαρακτηρίστηκαν ονομαστικά υπεράριθμοι και δεν καλύπτουν καμία διδακτική ώρα στη σχολική τους μονάδα ή βρίσκονται στη διάθεση του οικείου ΠΥΣΔΕ, να υποβάλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης.
  2. αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΔΕ Καστοριάς ή έχουν οργανική τοποθέτηση - χαρακτηρίστηκαν ονομαστικά υπεράριθμοι και επιθυμούν να αποσπαστούν με αίτησή τους σε άλλη σχολική μονάδα εντός του οικείου ΠΥΣΔΕ να υποβάλλουν δήλωση απόσπασης.
  3. δεν καλύπτουν πλήρως το υποχρεωτικό διδακτικό τους ωράριο οφείλουν να υποβάλλουν δήλωση συμπλήρωσης ωραρίου.

Η υποβολή των δηλώσεων να γίνει ηλεκτρονικά σύμφωνα με τα επισυναπτόμενα αρχεία ΜΟΝΟ στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέχρι και την Πέμπτη 04-08-2022 και ώρα 14:00. Τα αρχεία προκειμένου να είναι επεξεργάσιμα, να σταλούν στην μορφή που επισυνάπτονται και όχι σε .pdf.

Εμφανίσεις: 575