Εκτύπωση
Κατηγορία: Αποσπάσεις

Έχοντας υπόψη:

.................................................

 

Καλούμε


Τους/ τις μόνιμους/μες εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ78, που έχουν τα νόμιμα προσόντα (Πτυχίο Νομικής ΑΕΙ ? Τμήμα Νομικό) και επιθυμούν να αποσπαστούν στο Γραφείο Νομικής Υποστήριξης της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Διοικητικής, Οικονομικής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου, για τρία (3) σχολικά έτη (από 01-09-2021 έως 31-8-2024), να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 14-7-2021 μέχρι και 18-8-2021 (αποκλειστική προθεσμία) στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που ανήκουν οργανικά.
Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις οποίες θα υποβληθούν οι αιτήσεις απόσπασης παρακαλούνται να τις διαβιβάσουν αμελλητί στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου (email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. συνοδευόμενες από πλήρες πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών.

Συνημμένα:
Download this file (ATT08471.pdf)Πρόσκληση[ ]507 kB
Εμφανίσεις: 190