Εκτύπωση
Κατηγορία: Λειτουργία Σχολείων

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς υγεία και καλή πρόοδο.  Κάθε χρονιά αποτελεί μια νέα αρχή στο ταξίδι της γνώσης και μια ευκαιρία για να αναπτύξετε  τις ικανότητες, τις κλίσεις και τα ταλέντα σας. Το σχολείο σας παρέχει πολλές ευκαιρίες για να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας και παράλληλα να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας. Αξιοποιείστε αυτές τις ευκαιρίες και θέστε στόχους. Προσπαθήστε να λειτουργείτε σωστά, μέσα στο πλαίσιο των νόμων και των κανονισμών, μακριά από βίαιες συμπεριφορές και εκφοβισμούς, σεβόμενοι τον άνθρωπο και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Εύχομαι, ακόμη, καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς για την εκπλήρωση του απαιτητικού τους ρόλου. Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, ο/η εκπαιδευτικός καλείται να υπηρετήσει το δημόσιο σχολείο με γνώμονα την ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών/τριών. Σας εύχομαι να σταθείτε και φέτος με αγάπη, υπομονή και δικαιοσύνη δίπλα στον κάθε μαθητή και να  προσφέρετε τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις ευαισθησίες σας.

Θα ήθελα επίσης να διαβεβαιώσω μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ότι εγώ προσωπικά και το έμπειρο προσωπικό της Διεύθυνσης εργαζόμαστε καθημερινά για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων. Η καλή συνεργασία και η αφοσίωση στον κοινό σκοπό αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για ένα καλό αποτέλεσμα. Στο νέο κύκλο γνώσεων που ανοίγει, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ακόμη μία φορά, έτσι ώστε από κοινού όλοι μαζί να συμβάλουμε στην ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. 

Καλή Πρόοδο, Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους και σε όλες!

Η Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς

Μαρνέρη Ευγενία

Εμφανίσεις: 165