Εκτύπωση
Κατηγορία: Μόνιμοι

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

Έχοντας υπόψη:

..................................

 

Προκηρύσσουμε

Την πλήρωση με επιλογή της κενούμενης θέσης του Προϊσταμένου του Τμήματος Ε΄ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, ο/η οποίος/α θα αναλάβει καθήκοντα από την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας του/της και θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του/της έως την ανάληψη υπηρεσίας των νέων στελεχών και

 Καλούμε

Τους/τις ενδιαφερόμενους/νες εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής Προϊσταμένου του Τμήματος Ε΄ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, να υποβάλουν αίτηση που συνοδεύεται από τα αναγκαία δικαιολογητικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας που ορίζεται από την Πέμπτη 23-03-2021 έως και την  Πέμπτη  01-04-2021.

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ? ΚΩΛΥΜΑΤΑ

Προϋπόθεση για την επιλογή σε θέση Προϊσταμένου Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Διεύθυνσης Εκπαίδευσης είναι η κατοχή του βαθμού Α΄, καθώς και η πιστοποιημένη γνώση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) Α΄ επιπέδου, η οποία τεκμαίρεται για τους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ86. Η γνώση Τ.Π.Ε. Α΄ επιπέδου αποδεικνύεται με τη σχετική πιστοποίηση ή σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 6 του άρθρου 26 του Π.Δ. 50/2001 (Α΄ 39) για την απόδειξη της γνώσης χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ).

Εμφανίσεις: 204