Εκτύπωση
Κατηγορία: 2022 - 2023

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Α  Λ  Ο  Υ  Μ  Ε

Τα Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ, να καταθέσουν στο 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς (Αγίας Βαρβάρας 13, Καστοριά, Τ.Κ. 52100, τηλ. 24670-23431, υπόψη κ. Ελένη Ταυλαρίδου) σφραγισμένη προσφορά με υπεύθυνη δήλωση ότι το πρακτορείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ , άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ, και με την αναγραφή του ειδικού αριθμού, ασφάλιση αστικής ευθύνης και όλα τα απαραίτητα πρωτότυπα πιστοποιητικά όπως προβλέπει η νομοθεσία, μέχρι την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, ώρα 12:00 το μεσημέρι. Εκπρόθεσμες προσφορές δεν θα ληφθούν υπόψη. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει ώρα 13:00 της ίδιας ημέρας

 

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, ή ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα. Οι προσφορές θα παραληφθούν από την  διευθύντρια, η οποία θα ορίσει επιτροπή καθηγητών, αντιπροσώπων των μαθητών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, και παρουσία των εκπροσώπων των πρακτορείων εάν επιθυμούν, όπως προβλέπει ο νόμος, για να αξιολογηθούν και θα επιλεγεί το ταξιδιωτικό γραφείο σύμφωνα με το συμφέρον,  την ασφάλεια των μαθητών,  αλλά και την ποιότητα δεδομένων της εκδρομής.

 

Για τη σύνταξη της προσφοράς αυτής, σας ενημερώνουμε τα εξής:                               

  1. Προορισμός διεξαγωγής της εκδρομής: Κομοτηνή (02) δύο διανυκτερεύσεις .
  2. Χρονική διάρκεια μετακίνησης: τρεις (03) ημέρες, δύο (02) διανυκτερεύσεις, από Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 έως Σάββατο 6 Μαΐου 2023.
  3. Αναχώρηση: από Καστοριά Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, με λεωφορείο για Κομοτηνή.
  4. Επιστροφή: από Κομοτηνή Σάββατο 6 Μαίου 2023, με λεωφορείο για Καστοριά.
  5. Αριθμός μετακινουμένων: Περίπου τριάντα επτά (37) μαθητές (κατά προσέγγιση) και τρεις  (03) συνοδοί καθηγητές.

 

Επίσης:

 

Το πρακτορείο που θα επιλεγεί θα ενημερωθεί με τηλεφωνική επικοινωνία.

 

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

 

Η  Αναπληρώτρια Διευθύντρια

 

 

Ελένη Ταυλαρίδου

 

 

 

Εμφανίσεις: 128