ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ (ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 11-03-2022

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Α  Λ  Ο  Υ  Μ  Ε

Τα Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ,

να καταθέσουν στο 2ο Γυμνάσιο Καστοριάς (Διοκλητιανού 41 Καστοριάς, Τ.Κ. 52100, τηλ. 2467083041, υπόψη κ. Χρήστου Κωτσόπουλου) σφραγισμένη προσφορά με υπεύθυνη δήλωση ότι το πρακτορείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ , άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ, και με την αναγραφή του ειδικού αριθμού, ασφάλιση αστικής ευθύνης και όλα τα απαραίτητα πρωτότυπα πιστοποιητικά όπως προβλέπει η νομοθεσία, μέχρι την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2022, ώρα 12:00 το μεσημέρι. Εκπρόθεσμες προσφορές δεν θα ληφθούν υπόψη.

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, ή ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το 2ο Γυμνάσιο Καστοριάς μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα. Οι προσφορές θα παραληφθούν από τον διευθυντή, ο οποίος θα ορίσει επιτροπή καθηγητών, αντιπροσώπων των μαθητών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, και παρουσία των εκπροσώπων των πρακτορείων εάν επιθυμούν, όπως προβλέπει ο νόμος, για να αξιολογηθούν και θα επιλεγεί το ταξιδιωτικό γραφείο σύμφωνα με το συμφέρον,  την ασφάλεια των μαθητών,  αλλά και την ποιότητα δεδομένων της εκδρομής.

Για τη σύνταξη της προσφοράς αυτής, σας ενημερώνουμε τα εξής:                               

  1. Προορισμός διεξαγωγής της εκδρομής: Κέρκυρα, (02) δύο διανυκτερεύσεις .
  2. Χρονική διάρκεια μετακίνησης: τρεις (03) ημέρες, δύο (02) διανυκτερεύσεις, από Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 έως Παρασκευή 13 Μαΐου 2022.
  3. Αναχώρηση: Από Καστοριά Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, με λεωφορείο για Κέρκυρα .
  4. Επιστροφή: Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 με λεωφορείο στην Καστοριά από Κέρκυρα.
  5. Αριθμός μετακινουμένων: Δεκαπέντε (15) μαθητές και δύο (02) συνοδοί καθηγητές.