Εκτύπωση
Κατηγορία: Σχολικές Εκδρομές

To ΕΠΑ.Λ.  Καστοριάς προτίθεται  να πραγματοποιήσει μετάβαση στην Αθήνα, για συμμετοχή στον Εθνικό Τελικό του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού F1 in Schools 2016 που θα πραγματοποιηθεί στις Εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη Αττικής  22-24 Απριλίου 2016 στο πλαίσιο του Τελικού Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Έργου Inspiring Science Education (ISE) Conference 2016.

Θα συμμετάσχουν 5 (πέντε) μαθητές/τριες  και  1 (ένας συνοδός καθηγητής).

Προκειμένου να επιλεγεί το ταξιδιωτικό γραφείο που θα οργανώσει την παραπάνω μετακίνηση, καλούμε τα Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ, να καταθέσουν στο ΕΠΑ.Λ. Καστοριάς  (ΕΠΑ.Λ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ εργατικές κατοικίες Καστοριάς 52100,  τηλ. 24670-28206) σφραγισμένη προσφορά μέχρι την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και ώρα 14:00, στην οποία  πρέπει να αναφέρεται η τελική συνολική τιμή της εκδρομής.

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, η με FAX, ή με email, λόγω των πιεστικών χρονικών περιορισμών, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το  Λύκειο μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα. Οι προσφορές θα ανοιχτούν αμέσως  μετά τη λήξη της προθεσμίας ενώπιον επιτροπής καθηγητών, αντιπροσώπων των μαθητών και αντιπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Εμφανίσεις: 654