Εκτύπωση
Κατηγορία: Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, λόγω της αναστολής λειτουργίας τους, υποχρεούνται να παρέχουν σύγχρονη εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση καλύπτοντας τη διδακτέα ύλη.
Η εξ Αποστάσεως διδασκαλία συνιστά το πλέον πρόσφορο εργαλείο για τη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στις παρούσες έκτακτες συνθήκες, που βιώνει η χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας.
Οι Διευθυντές/τριες των σχολικών μονάδων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων/ουσών διαμορφώνουν το εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα της σύγχρονης εξ Αποστάσεως διδασκαλίας, λαμβάνοντας υπόψη τις υπουργικές αποφάσεις που το καθορίζουν και το αποστέλλουν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 121802/ΓΔ4/15-09-2020 εγκυκλίου με θέμα «Οδηγίες προς Διευθυντές/τριες και Εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης για τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2020-21», συνιστάται:
1. Για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) το διαδικτυακό μάθημα να διαρκεί 30 λεπτά, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα ανά τύπο σχολείου:

Συνημμένα:
Download this file (ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.pdf)ΟΔΗΓΙΕΣ[ ]175 kB
Εμφανίσεις: 422