Εκτύπωση
Κατηγορία: Μαθητικοί Διαγωνισμοί

Σας ενημερώνουμε ότι ο 1ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Ορθογραφίας για τους μαθητές Γ΄ Γυμνασίου των σχολείων της Καστοριάς που προκρίθηκαν στον αντίστοιχο τοπικό διαγωνισμό θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεσημέρι της ίδιας μέρας, με τη συμμετοχή μαθητών από τα Γυμνάσια της Κοζάνης και της Φλώρινας. Τη διαδικασία μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, καθηγητές, μαθητές και όσοι το επιθυμούν.

Οι μαθητές καλούνται να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους με τη συμπλήρωση της Υπεύθυνης Δήλωσης που στείλαμε σε προηγούμενο μήνυμα και να ενημερωθούν για τις συνημμένες "Χρήσιμες Συμβουλές". (βλ. συνημμένο αρχείο)

Καλούμε όλους τους μαθητές που δήλωσαν συμμετοχή να προσέλθουν εγκαίρως και να παραμείνουν σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα προσφερθεί στους παρευρισκόμενους καφές, αναψυκτικά και κολατσιό από το "Εργαστήρι Γαστρονομίας".

Οι τρείς πρώτοι που θα επιτύχουν στις δοκιμασίες όλων των επιπέδων και θα λάβουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία θα λάβουν δωροεπιταγές από κατάστημα τεχνολογίας, ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν αναμνηστικά δώρα.

Από τη μεριά μας ως ΣΦΚ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνεργάστηκαν και βοήθησαν στη διοργάνωση και του περιφερειακού διαγωνισμού, καθώς και τους φιλολόγους-εκπαιδευτικούς που στηρίζουν τον θεσμό και προετοιμάζουν τους μαθητές τους. Σημειώνουμε ότι ο πρώτος αυτός διαγωνισμός διοργανώνεται από κοινού με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, η οποία στήριξε με προθυμία τον νέο θεσμό, τον Σ.Φ. Κοζάνης και την Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας.

Παρακαλούμε τους Διευθυντές των Γυμνασίων της Π.Ε. Καστοριάς να ενημερώσουν τους μαθητές που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό και τους φιλολόγους που έχουν αναλάβει την προετοιμασία τους.

Το Δ. Σ.

Εμφανίσεις: 372