Εκτύπωση
Κατηγορία: Εκπαιδευτικοί

Σε συνέχεια του θέματος έχει αναπτυχθεί σχετική λειτουργικότητα στο σύστημα myschool, διαθέσιμη μέσω της επιλογής του βασικού μενού ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ --> ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ.

Οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι των σχολικών μονάδων στις οποίες θα παρουσιαστούν αναπληρωτές εκπαιδευτικοί (εξαιρουμένων των ΚΕΔΑΣΥ, ΣΔΕΥ ΚΕΔΑΣΥ, εκκλησιαστικών σχολείων, μουσικών σχολείων, καλλιτεχνικών σχολείων, Σιβιτανιδείου Σχολής) καλούνται να καταχωρίσουν αυθημερόν την ανάληψη υπηρεσίας μέσω της εν λόγω λειτουργικότητας, καθώς η καταχώριση αυτή συνδέεται άμεσα με τη δυνατότητα αποδοχής ψηφιακής σύμβασης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Εκπαιδευτικοί που έχουν τοποθετηθεί σε εσπερινό σχολείο θα παρουσιαστούν για τη διαδικασία της ανάληψης υπηρεσίας στη ΔΔΕ Καστοριάς.

Mετά την ανάληψη υπηρεσίας στο myschool και την παραλαβή των σχετικών δικαιολογητικών θα πρέπει να ενημερώσετε του αναπληρωτές ότι πρέπει να εισέλθουν στο anaplirotes.gov.gr  με τη χρήση των ατομικών τους κωδικών στο taxisnet να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση.

Επισυνάπτεται αρχείο excel με τη κύρια σχολική μονάδα στην οποία πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία οι αναπληρωτές

Οδηγίες: https://www.minedu.gov.gr/ekpaideutikoi-m/anaplirotes-m/proslipseis/anaplirotes-odigies-2021-22

Αθανασιος Παπαδημητρίου

τηλ 2467055203

Εμφανίσεις: 355