Εκτύπωση
Κατηγορία: Εκπαιδευτικοί

Το ΚΠΕ Φιλιατών-Θεσπρωτίας σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Παιδαγωγικής του Ομάδας και στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων με σκοπό την εκπαίδευση ? ευαισθητοποίηση και δημιουργικότητα σχεδιάζει την υλοποίηση τριήμερου σεμιναρίου εκπαιδευτικών (την πρώτη ημέρα η παρακολούθηση των εισηγήσεων θα είναι ανοικτή στο κοινό) με τίτλο «Μουσεία-Περιβάλλον-Πολιτισμός».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με τη ΛΒ? Εφορία Κλασσικών και Προϊστορικών Αρχαιοτήτων και ο τόπος των εισηγήσεων θα είναι στο συνεδριακό χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας. Θα ακολουθήσει βιωματική προσέγγιση σε πεδία δράσεων κοινά με συναφή προγράμματα του ΚΠΕ όπως: Φανωτή-Μικρά Στενά Καλαμά «Περιοχή ΝΑTURA2000», Ουζντίνα-Μεγάλα Στενά Καλαμά «Περιοχή ΝΑTURA2000»,Πυργόσπιτο «Κούλια» Παραμυθιάς κ.ά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε πενήντα δύο (52) εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης των Νομών εμβέλειας του ΚΠΕ Φιλιατών ως εξής:

Π/θμιας: Θεσπρωτίας (3), Ιωαννίνων (4), Πρέβεζας (2), Άρτας (3), Λευκάδας (3), Κέρκυρας (3), Γρεβενών (2), Καστοριάς (4), Κοζάνης (2), Κεφαλλονιάς (2).

Δ/θμιας: Θεσπρωτίας (2), Ιωαννίνων (4), Πρέβεζας (2), Άρτας (2), Λευκάδας (2), Κέρκυρας (3), Γρεβενών (2), Καστοριάς (3), Κεφαλλονιάς (2) και Αιτωλοακαρνανίας (2).

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι Παρασκευή 04-12-15 ως Κυριακή 06-12-15.

Εμφανίσεις: 425