Εκτύπωση
Κατηγορία: Εκπαιδευτικοί

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την διοργάνωση του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με τίτλο «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση» που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη, 13-15 Νοεμβρίου 2015. Το Συνέδριο διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων και το Τμήμα Βιολογίας του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με την ΔΙ.Δ.Ε. Ν. Πιερίας, την Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας, τον Δήμο Κατερίνης και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Με χαρά περιμένουμε να δούμε τις εργασίες όλων των συναδέλφων μας ?Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης- στο συνέδριο, ότι μορφή και εάν έχουν επιλέξει : Ένα σχέδιο μαθήματος που έχουν εφαρμόσει, μία στρατηγική που έχουν ακολουθήσει, μια καινοτόμα δραστηριότητα, μία εργαστηριακή άσκηση που έχουν υλοποιήσει, μία θεωρητική προσέγγιση και πολλά άλλα, μπορούν να αποτελέσουν υλικό για το συνέδριο. Καθένα από αυτά και όλα μαζί θα αποτελέσουν πολύ καλό υλικό για συζήτηση, σκέψη και ανταλλαγή απόψεων.

Συνημμένα θα βρείτε τις παρακάτω ανακοινώσεις της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου που έχουν γίνει μέχρι στιγμής:

Επίσης όλες τις πληροφορίες είναι διαθέσιμες τόσο στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (http://3synedrio.biologia.gr) όσο και στην σελίδα facebook του συνεδρίου (https://www.facebook.com/SynedrioBiologiaStinEkpaideusi?ref=bookmarks).

Εμφανίσεις: 339