Εκτύπωση
Κατηγορία: 2023 - 2024

 

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

 

Τα Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ, να καταθέσουν στο 1ο Γυμνάσιο ΄Αργους Ορεστικού (Παύλου Μελά 2, Αργος Ορεστικό, Τ.Κ. 52200, τηλ. 24670- 42262, υπόψη κ. Δατσιάδη Γρηγορίου) σφραγισμένη προσφορά με υπεύθυνη δήλωση ότι το πρακτορείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ , άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ, και με την αναγραφή του ειδικού αριθμού, ασφάλιση αστικής ευθύνης και όλα τα απαραίτητα πρωτότυπα πιστοποιητικά όπως προβλέπει η νομοθεσία, μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024, ώρα 12:00 το μεσημέρι. Εκπρόθεσμες προσφορές δεν θα ληφθούν υπόψη. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει ώρα 13:00 της ίδιας ημέρας.

 

 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με την εκπαιδευτική επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού και του Γυμνασίου Κορησού στο Ναύπλιο».

 

Σχετ.: Υ.Α 20883/ΓΔ4 (ΦΕΚ 456/τ.Β΄/13-02-2020) με θέμα «Εκδρομές – Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας».

 

          To 1ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού μαζί με το Γυμνάσιο Κορησού προτίθεται να πραγματοποιήσει τετραήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ναύπλιο από Τετάρτη  10 Απριλίου 2024 έως το Σάββατο 13 Απριλίου 2024. Θα συμμετέχουν πενήντα έξι (56) +/-2 μαθήτριες/τές και πέντε(5) συνοδοί καθηγητές.

 

          Προκειμένου να επιλεγεί το ταξιδιωτικό γραφείο που θα οργανώσει την παραπάνω μετακίνηση, καλούμε τα Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ, να καταθέσουν στο 1ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού (Παύλου Μελά 2,  Τ.Κ. 52200 Άργος Ορεστικό, τηλ.: 24670-42262) σφραγισμένη προσφορά συνοδευόμενη από τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά μέχρι την Πέμπτη  14 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00, στην οποία θα πρέπει να αναφέρεται η τελική συνολική τιμή της εκδρομής (με ΦΠΑ) καθώς και η τιμή ανά μαθητή.

Οι προσφορές θα ανοιχτούν αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας και ώρα 13:00 στο γραφείο του διευθυντή. Εκπρόθεσμες προσφορές δεν θα ληφθούν υπόψη.

Για τη σύνταξη της προσφοράς αυτής, σας ενημερώνουμε τα εξής:

  1. Αναχώρηση: Χώρος Γυμνάσιο Κορησού - 1ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού.
  2. Προορισμός: Ναύπλιο (Τολό).
  3. Μετάβαση και επιστροφή: Οδικώς. Η μετακίνηση θα γίνει μέσω Πάτρας, ενώ η επιστροφή μέσω Δελφών-Τρικάλων.
  4. Τρόπος μεταφοράς : Λεωφορείο.
  5. Αναχώρηση: Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και ώρα 8:00 π.μ.
  6. Επιστροφή: το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 και ώρα 20:00 μ.μ., στο χώρο του σχολείου.
  7. Διάρκεια εκδρομής: τέσσερις (04) ημέρες με τρεις (3) διανυκτερεύσεις.
  8. Ασφάλεια: Εκτός από την υποχρεωτική Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης Διοργανωτή καθώς πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού καθηγητή.
  9. Παρακαλούμε επίσης, κατά τη σύνταξη της προσφοράς να λάβετε υπόψη σας και τα εξής:
    • Το ημερήσιο ή άλλο πρόγραμμα των μετακινούμενων (περιηγήσεων, ξεναγήσεων, κλπ) τόσο στο Ναύπλιο όσο και σε διάφορες περιοχές κατά τη διαδρομή, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου και χωρίς χρονικούς περιορισμούς.
    • Η μετακίνηση των μαθητών θα γίνει με κλιματιζόμενο λεωφορείο που πληροί τις προδιαγραφές ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών, βάσει της κείμενης σχετικής νομοθεσίας (πχ. ΚΤΕΟ, κατάσταση ελαστικών, κτλ)
    • Με την προσφορά σας θα κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτετε ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ.
    • Το Ξενοδοχείο να είναι τουλάχιστον κατηγορίας 4* στο Ναύπλιο ή στο Τολό. Η προσφορά να περιλαμβάνει διάφορες επιλογές ξενοδοχείων.
    • τα δωμάτια δίκλινα και τρίκλινα για τους μαθητές και μονόκλινα για τους εκπαιδευτικούς-συνοδούς.
    • Τιμή ανά μαθητή με ημιδιατροφή ή μόνο με πρωινό.
    • Παρεχόμενη δωρεάν συμμετοχή (οικονομικά αδυνάτων) μαθητών.
    • Ξεναγό για το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο στις Μυκήνες, στην Επίδαυρο και στους Δελφούς.
    • Σε περίπτωση ακύρωσης, αναβολής ή μεταβολής δρομολογίου, να εξασφαλίζεται –χωρίς επιπλέον κόστος- η διαμονή, διατροφή και τελικά η μεταφορά των συμμετεχόντων στον τόπο προορισμού τους.
    • Η εκδρομή περιλαμβάνει και επίσκεψη στις Σπέτσες.

  1. Οι οδηγοί των λεωφορείων θα πρέπει να έχουν σε ισχύ όλα τα απαραίτητα έγγραφα και παραστατικά (Δίπλωμα οδήγησης, ρεπό κατά την εβδομάδα μετακίνησης κλπ.) και τα οποία θα επιδεικνύονται κατά τον πρωινό έλεγχο πριν την αναχώρηση στα αρμόδια όργανα (Τροχαία).

Σε περίπτωση ματαίωσης της εκδρομής (π.χ. λόγω καιρικών συνθηκών) η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με το πρακτορείο που θα επιλεγεί και σε ημερομηνία που θα επιλέξει το σχολείο.

Το πρακτορείο που θα επιλεγεί, θα ενημερωθεί με τηλεφωνική επικοινωνία.

 

      Ο Διευθυντής

 

         Δατσιάδης Γρηγόρης ΠΕ11

Εμφανίσεις: 86