Εκτύπωση
Κατηγορία: 2021 - 2022

    

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με την 4/ήμερη εκδρομή της Γ΄ Λυκείου στην ΑΘΗΝΑ .

Σχετ:       Υ.Α. 20883/ΓΔ4/2020 (ΦΕΚ 456 τ. Β΄/13-02-2020) με θέμα «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών και μαθητριών Δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας»

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Α  Λ  Ο  Υ  Μ  Ε

Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ,

να καταθέσουν στο 3ο ΓΕΛ Καστοριάς (Καραβαγγέλη 3 Καστοριάς, Τ.Κ. 52100, τηλ. 24670-22141, υπόψη κ. Παπαδόπουλου Αναστάσιου) σφραγισμένη προσφορά με υπεύθυνη δήλωση ότι το πρακτορείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ , άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ, και με την αναγραφή του ειδικού αριθμού, ασφάλιση αστικής ευθύνης και όλα τα απαραίτητα πρωτότυπα πιστοποιητικά όπως προβλέπει η νομοθεσία, μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022, ώρα 12:00 το μεσημέρι. Εκπρόθεσμες προσφορές δεν θα ληφθούν υπόψη.

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, ή ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το 3ο ΓΕΛ Καστοριάς μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα. Οι προσφορές θα παραληφθούν από τον διευθυντή, ο οποίος θα ορίσει επιτροπή καθηγητών, αντιπροσώπων των μαθητών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, και παρουσία των εκπροσώπων των πρακτορείων εάν επιθυμούν, όπως προβλέπει ο νόμος, για να αξιολογηθούν και θα επιλεγεί το ταξιδιωτικό γραφείο σύμφωνα με το συμφέρον,  την ασφάλεια των μαθητών,  αλλά και την ποιότητα δεδομένων της εκδρομής.

Για τη σύνταξη της προσφοράς αυτής, σας ενημερώνουμε τα εξής:                               

  1. Προορισμός διεξαγωγής της εκδρομής: ΑΘΗΝΑ, (3) τρείς διανυκτερεύσεις .
  2. Χρονική διάρκεια μετακίνησης: τέσσερις 04 ημέρες, 03 διανυκτερεύσεις, από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 έως ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022.
  3. Αναχώρηση: Από Καστοριά ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022, με λεωφορείο οδικώς ΑΘΗΝΑ.
  4. Επιστροφή: ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 με λεωφορείο οδικώς στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ από ΑΘΗΝΑ
  5. Αριθμός μετακινουμένων: ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ (32) +/- (3) μαθητές και τέσσερείς (4) συνοδοί καθηγητές.

Επίσης:

Για κάθε προσφορά πρέπει να είναι δεδομένη η διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων που υπάρχουν στην προσφορά διότι αλλαγή ξενοδοχείου εκ των υστέρων θα επιφέρει και ματαίωση της εκδρομής και ρήτρα αποζημίωσης.

Το πρακτορείο που θα επιλεγεί θα ενημερωθεί με τηλεφωνική επικοινωνία.

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

 

 

Ο  Δ/ΝΤΗΣ

                                                                                                     

                                                                                                         Παπαδόπουλος Αναστάσιος

 

Εμφανίσεις: 263