ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ &  Δ/ΘΜΙΑΣ

ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

 

Καστοριά,  14/01/2020

 

Αρ. Πρωτ.: Φ.23/10

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣ:  Δ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Κοινοποίηση: 

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ταχ. Δ/νση          : Λ. Γουναράδων Χλόη Καστοριάς  Τ.Κ. 52100

Πληροφορίες    : Αναστάσιος Παπαδόπουλος

Τηλ.                       : 2467022141

Φαξ                       : 2467022141

e-mail                   : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

   ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  Α-Β τάξης του 3ου ΓΕΛ Καστοριάς στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

   ΣΧΕΤ : Υ.Α. 33120/ΓΔ4/2017 (ΦΕΚ 681 τ. Β΄/06-03-2017) με θέμα «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών Δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας»

             

Το σχολείο μας προτίθεται να πραγματοποιήσει  ημερήσια «εκπαιδευτική εκδρομή», της Α΄,Β΄, τάξης στην Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον  με μετακινήσεις σε εκπαιδευτικούς προορισμούς στην πόλη της Θεσσαλονίκης σε όλη την διάρκεια της εκδρομής. Ημερομηνία:  26/02/2020 και ώρα 07:00. Θα συμμετέχουν 97 +/-5 μαθητές και επτά (7) συνοδοί καθηγητές.

Η εκδρομή θα γίνει  οδικώς από Καστοριά – Θεσσαλονίκη και επιστροφή.

Προκειμένου και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία να επιλεγεί το ταξιδιωτικό γραφείο Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ που θα οργανώσει την παραπάνω εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών της Α΄,Β΄, τάξης, παρακαλούμε να μας αποστείλετε - σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε – μέχρι  την Τετάρτη 22/1/2020 και ώρα 12:00 στο σχολείο (ταχυδρομικώς ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο) κλειστή προσφορά.

Εκπρόθεσμες προσφορές ή προσφορές  που δεν μπορούν να συγκριθούν όπως έχει ζητηθεί δεν θα  ληφθούν υπόψη. Με την προσφορά θα πρέπει να κατατεθούν και όλα τα προβλεπόμενα  έγγραφα, (ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ, ασφαλιστικές καλύψεις κ.λ.π.).

 

    

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡ. Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

 

Καστοριά:15-01-2020

Αρ. Πρωτ.: Φ23/13

 

Ταχ. Δ/νση             : Λ. Γουναράδων  Χλόη,

                                  52100 Καστοριά

Πληροφορίες        : Παπαδόπουλος Αναστάσιος

Τηλ.& Fax               : 24670-22141

Email                       : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Προς:                

 

 

ΠΡΟΣ: Δ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Κοινοποίηση: 

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

         

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με μετάβαση, διαμονή και επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών συνοδών προς τον/και από τον Βόλο, στο πλαίσιο της Εκπαιδευτικής  Επίσκεψης της Α΄ τάξης 3ου Γενικού Λυκείου Καστοριάς στον Βόλο .

Σχετ:       α) Υ.Α. 33120/ΓΔ4/6-3-2017 (ΦΕΚ 681 τ. Β΄/06-03-2017) με θέμα «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών Δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας»

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Α  Λ  Ο  Υ  Μ  Ε

Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ,

να καταθέσουν στο 3ο ΓΕΛ Καστοριάς (Λ. Γουναράδων Χλόη Καστοριάς, Τ.Κ. 52100, τηλ. 24670-22141, υπόψη κ. Παπαδόπουλου Αναστάσιου) σφραγισμένη προσφορά με υπεύθυνη δήλωση ότι το πρακτορείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ , άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ, φωτοτυπία του συμβολαίου, με την αναγραφή του ειδικού αριθμού και τα πρωτότυπα παραστατικά ασφάλισης αστικής ευθύνης, όπως προβλέπει η νομοθεσία, μέχρι την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, ώρα 12:00 το μεσημέρι. Εκπρόθεσμες προσφορές δεν θα ληφθούν υπόψη.

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, ή ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το 3ο ΓΕΛ Καστοριάς μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα. Οι προσφορές θα παραληφθούν από τον διευθυντή, ο οποίος θα ορίσει επιτροπή καθηγητών, αντιπροσώπων των μαθητών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, όπως προβλέπει ο νόμος για να αξιολογήσει και θα επιλέξει το ταξιδιωτικό γραφείο σύμφωνα με το συμφέρον,  την ασφάλεια των μαθητών αλλά και την ποιότητα δεδομένων της εκδρομής.

Σας ενημερώνουμε ότι το 2ο Γενικό Λύκειο Καστοριάς προγραμματίζει 4ήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Πάτρα κατά το διάστημα 2-5 Απριλίου 2020.

Συνημμένα
Download this file (0_2020 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Α'_ Β' ΤΑΞΗΣ (ΠΑΤΡΑ).doc)0_2020 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Α'_ Β' ΤΑΞΗΣ (ΠΑΤΡΑ).doc[Προκήρυξη εκδρομής στην Πάτρα]77 kB

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς για 6/ήμερη εκδρομή στην Ιταλία

ΣΧΕΤ. : Υ.Α. 33120/ΓΔ4/2017 (ΦΕΚ.681 τ. Β/06-09-2017) με θέμα «Εκδρομές – Μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας

 

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

Τα Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ να καταθέσουν στο  Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού σφραγισμένη προσφορά (σε πρωτότυπη μορφή) συνοδευόμενη από τα προβλεπόμενα  πιστοποιητικά μέχρι την 14/1/ 2020  και ώρα 12:00.

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το σχολείο μας μέχρι την παραπάνω ημερομηνία και ώρα. Οι προσφορές θα ανοιχτούν στο γραφείο του Διευθυντή αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας και δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παρίστανται στη διαδικασία.

Για τη σύνταξη της προσφοράς αυτής σας αναφέρουμε τα εξής :

 1. Προορισμός: Ιταλία.
 2. Αριθμός μετακινουμένων: 61 (± 3) μαθητές και 5 συνοδοί καθηγητές.
 3. Χρονική διάρκεια μετακίνησης : στο χρονικό διάστημα από 21/2/2020 έως 26/2/2020 περιλαμβάνοντας 5 διανυκτερεύσεις ως εξής :

Πρόταση  : Άργος Ορεστικό – Θεσσαλονίκη  οδικώς. Θεσσαλονίκη- Βενετία αεροπορικώς. Φλωρεντία (διανυκτέρευση). Ρώμη (τρεις διανυκτερεύσεις). Επιστροφή από  Μπάρι ακτοπλοϊκώς και αντίστροφα. Δηλαδή  αναχώρηση  με αεροπλάνο και επιστροφή με πλοίο.

Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

 

Τα γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ, να καταθέσουν στο Γυμνάσιο Μανιάκων (Φιλίππου 23 Μανιάκοι Καστοριάς ΤΚ 521 00, τηλ. 24670 80053) σφραγισμένες προσφορές μέχρι την Δευτέρα 20-01-2020 και ώρα 12,00 πμ.

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το Γυμνάσιο Μανιάκων μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα. Οι προσφορές θα ανοιχτούν από την επιτροπή αμέσως μετά την λήξη της προθεσμίας και η οποία θα αξιολογήσει και θα επιλέξει το ταξιδιωτικό γραφείο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραβρεθούν κατά το άνοιγμα των προσφορών.

Εκπρόθεσμες προσφορές δεν θα ληφθούν υπόψη.

Για τη σύνταξη της προσφοράς, σας ενημερώνουμε τα εξής:

 1. Η παραλαβή και παράδοση των μαθητών θα γίνει στην έδρα του σχολείου.
 2. Προορισμός: Αθήνα.
 3. Αριθμός μετακινούμενων: 33 μαθητές του Γυμνασίου Μανιάκων, 3 συνοδοί καθηγητές και ένας συνοδός γονέας μαθητή με ειδικές ανάγκες και 22 μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καστοριάς με 2 συνοδούς καθηγητές.
 4. Τρόπος μεταφοράς: Λεωφορείο.
 5. Κατηγορία καταλύματος: Ξενοδοχείο 5* ή 4*. Κατά προτίμηση να είναι στο κέντρο.
 6. Χρονική διάρκεια μετακίνησης:

τρεις (3) ημέρες (δύο διανυκτερεύσεις κατά το διάστημα από 04 έως 08 Μαίου 2020, με πιο πιθανή ημερομηνία 5 – 7 Μαϊου. Η οριστικοποίηση θα γίνει μετά την υποβολή της αίτησης επίσκεψης στη Βουλή και την τυχόν έγκρισή της για την Γ΄ περίοδο.

      7.  Αναχώρηση:

Θα οριστεί, μετά την οριστικοποίηση των ημερομηνιών, για ώρα 7:00 πμ από τον χώρο του 2ου Γυμνασίου Καστοριάς και Μανιάκων αντίστοιχα.

 1. Επιστροφή:

Θα οριστεί μετά την οριστικοποίηση των ημερομηνιών για ώρα 22:00μ. στον χώρο του 2ου Γυμνασίου Καστοριάς και Μανιάκων αντίστοιχα.

 1. Ασφάλεια: Υποχρεωτική ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης.
 2. Επίσης κατά τη σύνταξη της προσφοράς σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας και τα παρακάτω:
 • Οι μετακινήσεις των μαθητών να γίνονται με κλιματιζόμενο λεωφορείο, που να πληροί τις προδιαγραφές ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.
 • Με την προσφορά σας πρέπει να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599 ότι διαθέτετε ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ.
 • Ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθενείας (επιστροφή χρημάτων σε μαθητή σε περίπτωση που για αποδεδειγμένους λόγους ματαιωθεί η συμμετοχή του).
 • Το λεωφορείο θα πρέπει να είναι διαθέσιμο για όλες τις μετακινήσεις των μαθητών.
 • Την δυνατότητά σας για δωρεάν (αριθμό) συμμετοχές μαθητών.
 • Όλα τα δωμάτια να βρίσκονται στο ίδιο κτίριο σε έναν ή το πολύ δύο ορόφους.
 • Στην προσφορά σας να αναφέρεται το όνομα, η κατηγορία και η ακριβής τοποθεσία του ξενοδοχείου, κατά προτίμηση στο κέντρο.
 • Τα δωμάτια για τους μαθητές να είναι δίκλινα ή τρίκλινα και για τους συνοδούς εκπαιδευτικούς μονόκλινα.
 • Η φιλοξενία να περιλαμβάνει πρωϊνό.

 Το πρακτορείο που θα επιλεγεί, θα ενημερωθεί με τηλεφωνική επικοινωνία.