Το σχολείο μας προτίθεται να πραγματοποιήσει  ημερήσια «εκπαιδευτική εκδρομή», της Α΄,Β΄, Γ΄, τάξης στην Θεσσαλονίκη, με ενδιάμεση στάση – επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας. Επιπλέον  με μετακινήσεις σε εκπαιδευτικούς προορισμούς στην πόλη της Θεσσαλονίκης σε όλη την διάρκεια της εκδρομής. Ημερομηνία:  14/12/2018 και ώρα 07:00. Θα συμμετέχουν 178 +/-5 μαθητές και εννέα (9) συνοδοί καθηγητές.

Η εκδρομή θα γίνει  οδικώς από Καστοριά – Θεσσαλονίκη και επιστροφή.

Προκειμένου και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία να επιλεγεί το ταξιδιωτικό γραφείο Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ που θα οργανώσει την παραπάνω εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών της Α΄,Β΄, Γ΄ τάξης, παρακαλούμε να μας αποστείλετε - σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε – μέχρι  την Τετάρτη 24/10/2018 και ώρα 12:00 στο σχολείο (ταχυδρομικώς ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο) κλειστή προσφορά.

Εκπρόθεσμες προσφορές ή προσφορές  που δεν μπορούν να συγκριθούν όπως έχει ζητηθεί δεν θα  ληφθούν υπόψη. Με την προσφορά θα πρέπει να κατατεθούν και όλα τα προβλεπόμενα  έγγραφα, (ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ, ασφαλιστικές καλύψεις κ.λ.π.).

Επιθυμούμε:

Συνημμένα
Download this file (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.docx)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.docx[ ]36 kB