Το ΕΠΑ.Λ. Άργους Ορεστικού προτίθεται να πραγματοποιήσει μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης στο Φελλί Γρεβενών.

 

Ημερομηνία: Τετάρτη 9 Μαΐου  2018 με ώρα αναχώρησης  08:30 π.μ. και άφιξης 4.00 μ.μ.. Θα συμμετέχουν 40  μαθητές και τρεις  (3) συνοδοί καθηγητές.

Η εκδρομή θα γίνει οδικώς από Άργος Ορεστικό – Φελλί Γρεβενών - Πόλη Γρεβενών και επιστροφή στο σχολείο με στάση στην Ι.Μ. Μικροκάστρου.

Προκειμένου και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία να επιλεγεί το ταξιδιωτικό γραφείο Τουρισμού, με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ, που θα οργανώσει την παραπάνω εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών του σχολείου μας,  παρακαλούμε όπως να μας αποστείλετε την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Πρακτορείου σας, μέχρι την Πέμπτη 26/4/2018 και ώρα 10:00 στο σχολείο (ταχυδρομικώς ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο) σε κλειστή προσφορά.

Δεν μπορούν να  γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες προσφορές  και δεν θα  ληφθούν υπόψη για αξιολόγηση τους.

Με την προσφορά θα πρέπει να κατατεθούν και όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα (ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ, ασφαλιστικές καλύψεις κ.λ.π.) καθώς επίσης και :

Συνημμένα
Download this file (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.doc)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.doc[ ]72 kB