Σας ενημερώνουμε ότι στην Αγία Μαρίνα Ζακύνθου λειτουργεί το Μουσείο Χέλμη Φυσικής Ιστορίας όπου και πραγματοποιούνται επισκέψεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Μουσείο Χέλμη Φυσικής Ιστορίας στεγάζει συλλογές με περισσότερα από 6000 δείγματα από το φυσικό κόσμο, που αφορούν τόσο το φυσικό περιβάλλον της Ζακύνθου όσο και το φυσικό περιβάλλον σε παγκόσμια κλίμακα. Οι αίθουσες έκθεσης περιλαμβάνουν πραγματικά δείγματα ορυκτών, πετρωμάτων, απολιθωμάτων, οστράκων, ψαριών, πουλιών, θηλαστικών και άλλων ζώων από τη Ζάκυνθο και από όλο τον κόσμο.

Το Μουσείο Χέλμη Φυσικής Ιστορίας έχει ως στόχο, με τα εκθέματα και τις παροχές του, την γνωριμία του κοινού με το φυσικό περιβάλλον του νησιού, την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και αγωγής των νέων ανθρώπων, τη δυνατότητα ανάπτυξης ειδικών μορφών ήπιου τουρισμού και την ανάπτυξη των ορεινών και λιγότερο γνωστών χωριών της Ζακύνθου.

Περισσότερες πληροφορίες:
site: www.museumhelmis.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δ/νση: Αγία Μαρίνα Ζακύνθου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26950-65040, 26950-62282 και 6974892996
Το κόστος εισιτηρίου για μεμονωμένα άτομα είναι 6 ευρώ και για τους μαθητές 3 ευρώ.