Εκτύπωση

To 2ο Γυμνάσιο Καστοριάς προτίθεται να πραγματοποιήσει ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιανουαρίου 2016 ημέρα Δευτέρα. Θα συμμετέχουν (45) περίπου μαθητές και 3 συνοδοί καθηγητές.
Προκειμένου να επιλεγεί το ταξιδιωτικό γραφείο που θα οργανώσει την παραπάνω μετακίνηση, καλούμε τα Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ, να καταθέσουν στο 2ο Γυμνάσιο Καστοριάς (Διοκλητιανού 41 Τ.Κ. 52100 ΚΑΣΤΟΡΙΑ, τηλ.: 24670-83041) σφραγισμένη προσφορά μέχρι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:30, στην οποία θα πρέπει να αναφέρεται η τελική συνολική τιμή της εκδρομής (με ΦΠΑ) καθώς και η τιμή ανά μαθητή.
Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το σχολείο μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα. Οι προσφορές θα ανοιχτούν αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας και δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παραβρεθούν. Εκπρόθεσμες προσφορές δεν θα ληφθούν υπόψη.

Συνημμένα
Download this file (ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΔΡ ΘΕΣΝΙΚΗ Α ΤΑΞΗ ΥΠΟΓ.pdf)Πρόσκληση[ ]421 kB
Κατηγορία: Σχολικές Εκδρομές
Εμφανίσεις: 194