Εκτύπωση
Κατηγορία: Πανελλαδικές Εξετάσεις

Από τη Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Τμήμα  Φυσικής Αγωγής) Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

         Η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (αγωνίσματα) των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ, έτους 2020, θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο της Κοζάνης από την Δευτέρα 29? 06?2020 έως και την Παρασκευή 10?07?2020 (ώρες 08:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ.). Η Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας δεν θα λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο.

      Οι υποψήφιοι θα παρουσιάζονται στη γραμματεία, που θα λειτουργεί στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης στο Κλειστό Γυμναστήριο από 08:00 π.μ. με όλα τα δικαιολογητικά, όπου θα δηλώνουν την προτίμηση των τριών εκ των τεσσάρων αγωνισμάτων στα οποία θα εξεταστούν και στη συνεχεία θα ακολουθούν τη διαδικασία υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας.

      Οι πρακτικές δοκιμασίες στο αγώνισμα της Κολύμβησης θα διεξαχθούν την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 στο Κλειστό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας  (ώρες 12:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ).       

 

Επισημαίνεται ότι, οι υποψήφιοι που θα επιλέξουν την Κολύμβηση ως πρώτο (1ο) αγώνισμα θα πρέπει πρώτα να προσέλθουν  στο ΔΑΚ Κοζάνης, στη Γραμματεία της Επιτροπής και στη συνέχεια να εξεταστούν στο αγώνισμα της Κολύμβησης.

Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με:

      Οι βεβαιώσεις αυτές μπορούν να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρό του δημοσίου ή και από ιδιώτη γιατρό. Η Ιατρική Βεβαίωση για COVID-19 μπορεί να έχει εκδοθεί από ιατρό με ειδικότητα γενικού ιατρού, παιδιάτρου, παθολόγου, καρδιολόγου, πνευμονολόγου και λοιπών συναφών παθολογικών ειδικοτήτων. Τα ως άνω έντυπα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο ειδικό πεδίο ενημέρωσης «Αθλητισμός & COVID 19» και στην ενότητα «Υποψήφιοι πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ, τις στρατιωτικές σχολές κ.α.» https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports

Συνημμένα:
Download this file (ATT00450.pdf)ATT00450.pdf[ ]556 kB
Εμφανίσεις: 289