Εκτύπωση
Κατηγορία: Μαθητικοί Διαγωνισμοί

Αγαπητές συναδέλφισσες, Αγαπητοί συνάδελφοι,
Για το σχολικό έτος 2020-2021, το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα διεξαχθεί πλήρως διαδικτυακά για όλη την Ελλάδα αλλά και την Ομογένεια, με κόμβους συμμετοχής σε όλη την Ελλάδα: Άγιο Νικόλαο, Αγρίνιο, Αθήνα (νέα συμμετοχή), Βόλο, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κοζάνη, Λάρισα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πειραιά, Πύργο Ηλείας, Σύρο, Σπάρτη, Τρίκαλα, Τρίπολη και Χανιά, το διάστημα 13 έως και 18 Απριλίου 2021.
Λόγω της περυσινής αναβολής του, φέτος
θα μπορούν να συμμετέχουν και έργα που πραγματοποιήθηκαν και το προηγούμενο σχολικό έτος 2019-2020, αρκεί βέβαια να παρουσιαστούν από τους ίδιους τους/τις μαθητές/τριες που τα έφτιαξαν. Δείτε την Αφίσα μας στο www.digifest.info .
Για την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής που μαζί με τους μαθητές/τριες τους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εκπροσωπώντας το σχολείο τους να συμπληρώσουν άμεσα την νέα* φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος https://forms.gle/JmDsPDDLHeC8mv6E9 και όχι αργότερα από την 4η Απριλίου 2021. Στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος καταγράφονται μόνο στοιχεία επικοινωνίας όσων εκπαιδευτικών προτίθενται να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ, χωρίς δέσμευση, και με σκοπό την άμεση και χωρίς λεπτομέρειες συλλογή στοιχείων πρόθεσης συμμετοχής. Τα αναλυτικά στοιχεία των έργων και των συμμετεχόντων μαθητών και εκπαιδευτικών θα συμπληρωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Εμφανίσεις: 190