Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Έχοντας υπόψη:

.............................

Αποφασίζουμε

 

 

            Εγκρίνουμε την υλοποίηση του 9ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που διοργανώνει το ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας και ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ86 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Μακεδονίας,  κ. Δημήτριος Τζήμας.

Το Φεστιβάλ θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 12/04/2019 στην πόλη της Καστοριάς στους χώρους του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Φ20.2/ 127415/Δ2/26-7-2018).

Στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ θα υπάρξει η δυνατότητα να παρουσιαστούν έργα ψηφιακής δημιουργίας, τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο μαθημάτων Πληροφορικής όλων των βαθμίδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο), στις Δημιουργικές Εργασίες των ΓΕΛ, στο μάθημα «Ερευνητικές Εργασίες (Project)» των ΓΕΛ και στη Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων στα ΕΠΑΛ. Επιπλέον, είναι δυνατό να συμπεριληφθούν και έργα τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο κάποιας σχολικής δραστηριότητας (Περιβαλλοντικής, Πολιτιστικής, Αγωγής Υγείας, κ.ά.) ή στο πλαίσιο κάποιου διαθεματικού/διεπιστημονικού σχεδίου συνεργασίας μεταξύ του μαθήματος της Πληροφορικής και άλλων μαθημάτων.

Σημειώνεται ότι το Μαθητικό Φεστιβάλ δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Η συγκεκριμένη μαθητική συνάντηση θα δώσει την ευκαιρία:

Συνημμένα:
Download this file (Συνημμένο χωρίς τίτλο 00141.docx)Ανακοίνωση[ ]32 kB
Download this file (Συνημμένο χωρίς τίτλο 00144.pdf)Απόφαση[ ]419 kB
Download this file (Συνημμένο χωρίς τίτλο 00147.pdf)Ενημέρωση[ ]294 kB