Εκτύπωση
Κατηγορία: Μαθητικοί Διαγωνισμοί

Η Γερμανική Παιδαγωγική Υπηρεσία Ανταλλαγών (PAD) προκηρύσσει διεθνή διαγωνισμό για τη βράβευση μαθητών με εξαιρετικές επιδόσεις στο μάθημα των Γερμανικών, επιπέδου τουλάχιστον Β1, αλλά και με πολύ καλές γενικές επιδόσεις.

Παρακαλούνται όλα τα ενδιαφερόμενα σχολεία Β?/θμιας Εκπαίδευσης, δημόσια και ιδιωτικά, στα οποία διδάσκεται η γερμανική γλώσσα, να υποβάλουν ηλεκτρονικά (σκαναρισμένες) τις αιτήσεις των υποψηφίων μαθητών, συνοδευόμενες από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι τις 30 Μαρτίου 2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ku-100[at]athe[.]diplo[.]de.

Ανεξάρτητη επιτροπή θα επιλέξει τέσσερις (04) μαθητές ή μαθήτριες, μεταξύ εκείνων που πληρούν όλες τις τυπικές προϋποθέσεις.

Οι επιλεχθέντες μαθητές θα βραβευθούν με παραμονή στη Γερμανία τεσσάρων εβδομάδων (08.08.2018  έως 07.09.2018), κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουν τη σημερινή χώρα και τον πολιτισμό της, μαζί με άλλους 500 συνομηλίκους τους από 90 χώρες.

Αναλυτικά, όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, κ.λπ. περιλαμβάνονται στα συνημμένα.

Η Προκήρυξη με τα σχετικά συνημμένα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.:

http://www.minedu.gov.gr/ypapegan/anakoinoseis,

καθώς και στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας :

https://griechenland.diplo.de/gr-el/themen/deutschlernen (Ελληνικά).

Εμφανίσεις: 369