ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η μαθητική κοινότητα, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και ο σύλλογος εκπαιδευτικών του 2ου Γυμνασίου Καστοριάς αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια, ολόψυχα τις ευχαριστίες μας προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του κοινωφελούς Ιδρύματος Ωνάση για τη δωρεά των κάτωθι υλικών

α) Σετ εκπαιδευτικής ρομποτικής β) Laptop γ) Αρμονίου και δ) Βιβλίων.

Το Ίδρυμα Ωνάση σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή για τον τόπο, θερμός συνεπίκουρος, στηρίζει τις προσπάθειες μας να προσφέρουμε περισσότερες ευκαιρίες στα παιδιά μας.

Ευχόμαστε να συνεχίσετε τη λυσιτελή προσφορά σας στο χώρο της εκπαίδευσης η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα υγιούς ανάπτυξης του κοινωνικού ιστού.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ. ΤΑΜΗΛΙΑΣ

Συνημμένα
Download this file (ΕΠΙΣΤΟΛΗ.docx)ΕΠΙΣΤΟΛΗ.docx[ ]24 kB

Σε ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο, αυτό της τεχνητής λίμνης του Βράχου να  κυκλώνεται από τον ορεινό όγκο των Οντρίων, αναμένεται να πραγματοποιηθεί  και φέτος η 6η κολυμβητική συνάντηση «Λίμνης Βράχου» και ο 2ος αγώνας προσανατολισμού – Orienteering Oντρίων, στις 18 και 19 Ιουνίου. Πρόκειται για μια  διοργάνωση του Συλλόγου Γόνων Βράχου με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, του Δήμου Άργους Ορεστικού, του Εθελοντικού Τμήματος Διάσωσης – Αντιμετώπισης Καταστροφών Ν. Καστοριάς

Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση των αρχαιολογικών ευρημάτων από τις πρόσφατες ανασκαφές στην Κρεπενή με τίτλο:
Οι αρχαίες νεκροπόλεις της Κρεπενής, νέα ευρήματα που αλλάζουν το αρχαιολογικό τοπίο της Καστοριάς.

Σάββατο 2 Απριλίου 2016, ώρα 7.00 μμ στο Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς Χλόη, Καστοριά, Τηλ.: 24670 27720.

θα μιλήσει η αρχαιολόγος Δρ Γεωργία Στρατούλη Προϊσταμένη του Τμήματος

Η «Μαντάμ Μπαντερφλάι», του Giacomo Puccini το Σάββατο 02 Απριλίου 2016 στο ΤΕΙ Καστοριάς απευθείας από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.

Ο Όμιλος Αντέννα σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς παρουσιάζει τις παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα της όπερας σε ζωντανή μετάδοση στο ΤΕΙ Καστοριάς.

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά τις εκπληκτικές παραστάσεις «Τροβατόρε», «Οθέλλος», «Τανχόϊζερ»

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού - Παιδείας - Προγραμματικής Ανάδειξης Παλαιάς Πόλης - Εξυγίανσης Λίμνης διοργανώνει συναυλία με πιάνο και φλάουτο με τους διακεκριμένους καλλιτέχνες :

  1. Δημόπουλο Δημήτρη, διευθυντή της ορχήστρας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου 
  2. Δημόπουλο Νικόλαο  μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Θεσαλλονίκης                               

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς και ώρα 

Συνημμένα
Download this file (prosklisi ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΙ.docx)prosklisi ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΙ.docx[ ]48 kB