Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνέδρια

Το τελικό συνέδριο eSafety Label+ είναι μια ανοιχτή εκδήλωση σε όλους όσους ενδιαφέρονται για στρατηγικές ψηφιακής ασφάλειας προσαρμοσμένες στις ανάγκες της σχολικής μονάδας. Με βάση τα αποτελέσματα του έργου eSafety Label+, οι συμμετέχοντες θα έχουν αφενός τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να δημιουργήσουν μια στρατηγική ψηφιακής ασφάλειας διασφαλίζοντας ότι οι μαθητές αλληλεπιδρούν και μαθαίνουν σε ένα ασφαλέστερο διαδικτυακό περιβάλλον και αφετέρου να εξελιχθούν σε ενεργά μέλη και πρεσβευτές της eSafety κοινότητας.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά σε διαδραστικές συνεδρίες, συμπεριλαμβανομένου ενός hands-on Crypto Party όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες τάσεις σε ζητήματα διαδικτυακής ασφάλειας αξιοποιώντας  κατάλληλο εκπαιδευτικό και υποστηρικτικό υλικό.

Ημερομηνία: Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Ενδιαφερόμενοι

Το συνέδριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για την Ψηφιακή Ασφάλεια στο σχολικό περιβάλλον, όπως τους δασκάλους και καθηγητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων, τους υπεύθυνους Πληροφορικής και ΤΠΕ καθώς και τους γονείς. Η εγγραφή στο συνέδριο είναι δωρεάν, ωστόσο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Γλώσσα συνεδρίου: Αγγλικά

Τοποθεσία: Crowne Plaza Brussels ? Le Palace, Brussels, Belgium

URL: http://bit.ly/eSLplusConf

 

Εμφανίσεις: 436