Εκτύπωση
Κατηγορία: Οργανικές - Υπεραριθμίες

Έχοντας υπόψη:

................................

Σας αποστέλλουμε:
Α) Πίνακα με τα οργανικά κενά κατά ομάδα σχολείων και ειδικότητα, όπως προέκυψαν
μετά τις μεταθέσεις του 2020.
Β) Πίνακα με τις οργανικές υπεραριθμίες ανά σχολική μονάδα.
Γ) Δήλωση ονομαστικής υπεραριθμίας
Δ) Πίνακα ομάδων σχολείων της περιφερείας μας

Καλούνται όλοι οι διευθυντές των σχολικών μονάδων στα οποία διαπιστώθηκαν οργανικές υπεραριθμίες να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο μέσο τους εκπαιδευτικούς της ειδικότητας όπου διαπιστώθηκε η οργανική υπεραριθμία, να δηλώσουν, αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν ως ονομαστικά υπεράριθμοι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Π.Δ. 50/96 όπως τροποποιήθηκε (και ισχύει) με το άρθρο 12 του Π.Δ. 100/97. Οι Διευθυντές να συγκεντρώσουν και να αποστείλουν όλες τις απαιτούμενες δηλώσεις στο email του τμήματος Γ΄ Προσωπικού της ΔΔΕ Καστοριάς Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως και την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 και ώρα 15:00.

 

Παρατήρηση: Στον επισυναπτόμενο πίνακα με τις οργανικές υπεραριθμίες ανά σχολική μονάδα αναφέρεται για ποιους εκπαιδευτικούς απαιτείται ή όχι, η δήλωση υπεραριθμίας.

Δήλωση υπεραθμίας δεν απαιτείται όταν στη σχολική Μονάδα στην οποία προέκυψε οργανική υπεραριθμία έχει οργανική ένας εκπαιδευτικός της ειδικότητας, όπου διαπιστώθηκε η οργανική υπεραριθμία.

Εμφανίσεις: 403