Πρόσκληση σε  τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Αχέροντας : Φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον, αθλητικές δραστηριότητες και τουριστική ανάπτυξης» το οποίο διοργανώνεται από το ΚΠΕ Φιλιατών σε συνεργασία με το ΚΠΕ Ζηρού- Φιλιππιάδας, το ΚΠΕ Κόνιτσας, τον Δήμο Σουλίου και τον Φορέα Διαχείρισης Στενών-Εκβολών Καλαμά και Αχέροντα, στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» του Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2014-2020» , Άξονας προτεραιότητας 6.

 Το σεμινάριο το οποίο θα διεξαχθεί στις 23, 24 και 25 Νοεμβρίου 2018 στην Παραμυθία (πολιτιστικό κέντρο Καρκαμίσι) και απευθύνεται σε 45 εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης όλων των ειδικοτήτων από  νομούς εμβέλειας του ΚΠΕ Φιλιατών και του ΚΠΕ Ζηρού (15 εκπαιδευτικοί από το νομό Θεσπρωτίας και 30 εκπαιδευτικοί από όλες τις άλλες διευθύνσεις):  

Π/θμιας: Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Άρτας, Κέρκυρας, Καστοριάς, Λευκάδας, Κεφαλληνίας ,Γρεβενών, Κοζάνης, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαϊας.

Δ/θμιας: Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Άρτας, Κέρκυρας, Καστοριάς, Λευκάδας, Κεφαλληνίας, Γρεβενών, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαϊας.

 Προσδοκώμενα μαθησιακά αποτελέσματα:  Το θέμα του σεμιναρίου έχει άμεση σχέση με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιεί το ΚΠΕ Φιλιατών προς μαθητές «Καλαμάς και Αχέροντας στο ρου χρόνου και της φύσης. Θεωρείται σημαντικό γιατί αφορά την φυσική κατάσταση και την αειφόρο ανάπτυξη.

Συνημμένα:
Download this file (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.docx)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.docx[ ]170 kB
Download this file (ΦΟΡΜΑ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.xlsx)ΦΟΡΜΑ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.xlsx[ ]11 kB