Α. Σας αποστέλλουμε: i) αναμορφωμένο πίνακα με τις κενές οργανικές θέσεις (όπως διαμορφώθηκαν μετά την τοποθέτηση των ονομαστικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών) κατά σχολική μονάδα, κλάδο ή ειδικότητα και ii) ονομαστικό πίνακα μοριοδότησης των εκπαιδευτικών της περιφερείας μας για την κάλυψη των υπαρχουσών κενών οργανικών θέσεων.

Β. Καλούνται οι εκπαιδευτικοί, που υπέβαλαν αίτηση για βελτίωση θέσης/οριστική τοποθέτηση, των κλάδων-ειδικοτήτων ΠΕ03 και ΠΕ87.03 να υποβάλουν δήλωση οργανικής τοποθέτησης με κάθε πρόσφορο μέσο (σε περίπτωση αποστολής email θα πρέπει να υπάρχει υπογραφή του ενδιαφερομένου) έως και την Τρίτη 22-5-2018.

Γ. Στις δηλώσεις τοποθέτησης οι εκπαιδευτικοί καλούνται να δηλώσουν εκτός από τις κενές οργανικές θέσεις του αναμορφωμένου πίνακα και όποιο άλλο σχολείο του ΠΥΣΔΕ Καστοριάς επιθυμούν να τοποθετηθούν με σειρά προτίμησης, για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων και των πιθανών κενών οργανικών θέσεων που θα προκύψουν από τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών (βελτίωση θέσης). Στις δηλώσεις αυτές μπορούν να αναγραφούν κατά σειρά προτίμησης μέχρι είκοσι (20) σχολικές μονάδες.

Δ. Οι εκπαιδευτικοί που θα κληθούν να καλύψουν κενές λειτουργικές θέσεις των σχολείων της περιφερείας μας θα υποβάλουν την ανάλογη δήλωση μετά την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων. Θα ακολουθήσει σχετική πρόσκληση δήλωσης τοποθέτησης.