Εκτύπωση
Κατηγορία: Εκπαιδευτικοί

Σας υπενθυμίζουμε, σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το διαγωνισμό με τίτλο Euregion2017, ότι η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης και υποβολής των έργων του διαγωνισμού ορίζεται η 31/03/2018. Τα παραδοτέα έργα θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του Διαγωνισμού (euregion2018.ddns.net), αλλά και ως φυσικό αντικείμενο στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις οδηγίες που επισυνάπτονται.
Επισημαίνουμε ότι οι όροι του διαγωνισμού, που βρίσκονται αναρτημένοι στην πλατφόρμα, θα πρέπει να τηρηθούν, διαφορετικά τα υποβληθέντα έργα δε θα αξιολογηθούν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι σχολικές μονάδες που είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής αλλά και νέες με την προϋπόθεση της εγγραφής τους στην πλατφόρμα.
Για προβλήματα που σχετίζονται με την ανάρτηση των έργων στην πλατφόρμα επικοινωνήστε με το τμήμα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (2461021485, 2461021161) ενώ για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία με τους υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσής σας.
Επισυνάπτονται:
1. Αίτηση Υποβολής - Συνοπτική Παρουσίαση Έργου
2. Υπεύθυνη Δήλωση
3. Οδηγίες για τα Παραδοτέα
Τα έγγραφα αυτά μπορείτε να τα αναζητήσετε και στην πλατφόρμα του Διαγωνισμού στο μενού «Όροι».
Για την υποβολή των έργων στην πλατφόρμα είναι απαραίτητη η σύνδεσή σας με τους κωδικούς εγγραφής σας.

Εμφανίσεις: 361