ΣΧΕΤ: η με αρ.πρωτ. 2313/12.03.2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) (αρ.πρωτ.εισερχ.εγγ. 41430/12.03.2018/Δ5).
Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) συμμετέχοντας ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα με τίτλο «Identifying and Motivating youth who mostly need Physical ACTvity» (IMPACT), απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους εκπ/κούς κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής με σκοπό να διευκολύνει και να υποστηρίξει επιστημονικά την ανάπτυξη συντονισμένης στρατηγικής από ευρωπαϊκούς φορείς για την προώθηση χωρίς αποκλεισμούς, της αθλητικής συμμετοχής και της φυσικής δραστηριότητας, μαθητών/τριών που δεν συμμετέχουν στον αθλητισμό και στην άσκηση.
Στο πλαίσιο του εν λόγω επιμορφωτικού προγράμματος δύνανται να συμμετάσχουν έως 100 εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των ιδίων και η επιλογή τους θα γίνει σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Ι.Ε.Π..
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία επιλογής πρέπει: α) να έχουν τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή/τριας της σχολικής μονάδας που υπηρετούν ή ανήκουν οργανικά και β) να υποβάλλουν αίτηση, από την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 10:00π.μ. έως και την Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 στις 11:00π.μ., ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π. https://iep.edu.gr/services/mitroo/