Το Παιδαγωγικό Τμήμα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. με την παρούσα συμπληρωματική προκήρυξη καλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν αίτηση και φάκελο υποψηφιότητας στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών  «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευση»ς (Εκπαιδευτικό Μάνατζμεντ) από 20/11/2017 μέχρι και τις 27/11/2017.

Το Π.Μ.Σ. απευθύνεται σε στελέχη της εκπαίδευσης και σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων, σε πτυχιούχους των ΑΕΙ (Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΤΕΙ) της ημεδαπής και σε πτυχιούχους άλλων ομοταγών Ανωτάτων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Παιδαγωγικού Τμήματος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. έχει ως αντικείμενο των παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στις Επιστήμες της Αγωγής επιδιώκοντας οι πτυχιούχοι του να εξοικειωθούν και να εδραιώσουν ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο σε καινοτομίες των Επιστημών της Αγωγής και ιδιαίτερα στην σχολική ηγεσία, οργάνωση και διαχείριση, καθώς και στη δημιουργία πρωτοποριακών διοικητικών εκπαιδευτικών μοντέλων. Περαιτέρω, να συμβάλει στην προαγωγή της έρευνας και στη δημιουργία νέων καινοτόμων γνώσεων και δεξιοτήτων. Ειδικότερα επιδιώκει:

  • την εξασφάλιση Διευθυντικών Στελεχών Διοίκησης στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση,
  • την προετοιμασία και κατάρτιση εκπαιδευτικών στελεχών ανωτέρου βαθμού και επιπέδου.